- 28 Şubat 2021
- 21
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi sedanur7575
-
Ekledim canımKan tahlili vermekte fayda var. Yeni bir gebelik de olabilir, baska bir şey de. Silik çıktığı ay kimyasal düşük yapmıştım, yani muhakkak kan verin.
kimyasal düşük nasıl oluyorKan tahlili vermekte fayda var. Yeni bir gebelik de olabilir, baska bir şey de. Silik çıktığı ay kimyasal düşük yapmıştım, yani muhakkak kan verin.
Paylaştım canımTestin fotoğrafını paylaşırsan daha iyi olur canım :) silikte olsa görüyosan vardır
Hcg değeri yukselmeden hamilelik sonlaniyor.Ekledim canım
kimyasal düşük nasıl oluyor
Hcg değeri yukselmeden hamilelik sonlaniyor
Düşük gibi olmuyor zaten, test yapmasanız normal adet oldum sanıyorsunuzPeki adet oluyor mu düşükten sonra
Çok soru soruyorum ama bu kanama adet gününü kaç gün geçtikten sonra oluyorDüşük gibi olmuyor zaten, test yapmasanız normal adet oldum sanıyorsunuz
Benim adet 3 gün geçti de adet geçtikten sonra da oluyor muDüşük gibi olmuyor zaten, test yapmasanız normal adet oldum sanıyorsunuz
Sağ tarafta en sondaki test baya kopkoyu aslında ve sanki koyuluk artmış gibi. Benimki de benzer durumda batı bekliyorum kan vermek için. Bir de benim iki ay önce kimyasal gebelik olduğunda bat günü aşırı silik bir çizgi vardı. Sanırım silik çizgide biraz daha muhtemel olabiliyor kimyasalEkledim canım
kimyasal düşük nasıl oluyor
Merhaba, bence de silik çizgiler epey belirginmiş. Kan testi yaptırdınız mı nasıl sonuçlar ?Benim adet 3 gün geçti de adet geçtikten sonra da oluyor mu
Hamileyim canım benMerhaba, bence de silik çizgiler epey belirginmiş. Kan testi yaptırdınız mı nasıl sonuçlar ?
Yaa ne güzelHamileyim canım ben
Benimde böyleydi canım şeninde gebelik var kan testi verBende de silik çizgi var gibi ama emin olamadım. Pazartesiyi bekliyorum kan testi için. Adetim üç gün gecikti. Sizce silik çizgi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?