- 14 Kasım 2020
- 10
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi iyilikumudu
-
Gebesin canımMerhaba. Regl dönemim yaklaşık 1 hafta geçti. Normalde de düzensiz bir regl dönemim olur gecikmeli. Ancak önceki testlerim de silik çizgi bile oluşmazdı. 2 gün üst üste hem erken gebelik hem de normal gebelik testinde silik çizgiler oluştu. Sizce bu geçerli bir sonuç mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Fotoğraf ekledim.Eki Görüntüle 2720687
Benim doktorum 14. Gün kontrole çagırıd 3 günüm kaldı yarın kan testi versenBende çatlatma iğnesi oldum 14.günüm Buda testim hala iğne etkisi mi bilmiyorum
Şeninde az kalmış hatta yarın bile kan versen çıkar varsa 15-20 arası bir değerBenim doktorum 14. Gün kontrole çagırıd 3 günüm kaldı yarın kan testi versen
Aslında yarın test yapasım var ama çatlatma iğnesinin etkisi varımdır bilmiyorum bu gün 2 tane test aldım yarın birini denerim sonra 2 gün sonra bidaha denerim dua eder misiniz lütfenŞeninde az kalmış hatta yarın bile kan versen çıkar varsa 15-20 arası bir değer
Tabiki canım inşallah Allah gönlüne göre versin 14.gün net çıkar zatenAslında yarın test yapasım var ama çatlatma iğnesinin etkisi varımdır bilmiyorum bu gün 2 tane test aldım yarın birini denerim sonra 2 gün sonra bidaha denerim dua eder misiniz lütfen
İnş ya artık hiç ümidim yok ama inşAllahTabiki canım inşallah Allah gönlüne göre versin 14.gün net çıkar zaten
İnşallahİnş ya artık hiç ümidim yok ama inşAllah
Ya akıntım sabaha akıntım var şimdi de böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum çok ayakta durdun bununla alakalı olabilir mi acabaŞeninde az kalmış hatta yarın bile kan versen çıkar varsa 15-20 arası bir değer
Hcg testi yaptır bideYa akıntım sabaha akıntım var şimdi de böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum çok ayakta durdun bununla alakalı olabilir mi acaba
Uzandım geçti mesela eşimr söyledim de diyo perşembe zaten kontorol var diyo 2 3 gün daha bekleyelim dediHcg testi yaptır bide
Aynen o zaman bekle 2 gün dahaUzandım geçti mesela eşimr söyledim de diyo perşembe zaten kontorol var diyo 2 3 gün daha bekleyelim dedi
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaUzandım geçti mesela eşimr söyledim de diyo perşembe zaten kontorol var diyo 2 3 gün daha bekleyelim dedi
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaAslında yarın test yapasım var ama çatlatma iğnesinin etkisi varımdır bilmiyorum bu gün 2 tane test aldım yarın birini denerim sonra 2 gün sonra bidaha denerim dua eder misiniz lütfen
Bence İğnenin etkisi bu kadar kalmaz ya zaten yeni bebek kan vermeye çalış ya çok merak ettim hayla çift çizgi silik de olsaTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Kendinde farklılık hissediyor musun benim sadece belim ağrıyor ama İğnenin etkisi mi bilmiyorumTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?