- 28 Kasım 2018
- 1
- 0
- 6
- 27
- Konu Sahibi Cemileminov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iliskiden kac gun sonra bu testi yaptinizKızlar ben 2 gün önce test yaptım adete 3 gün vardı daha çok silik bir çizgi çıkmıştı bugun bidaha yaptım adete 1 gün var resmi atıcam varmıdır sizce ?
Ben 5 gün varken öğrendim gebeliğimi abi harekette kasıklarıma batma oluyordu başka hatırlamıyorum ne yaşadığımı zaten bu şüpheyle yaptım ertesi günde kan verdim 43.36 çıkmıştıD DilekBurcu Kekke Hamilrlik belirtileriniz nelerde arkadaslar bata 2 gun varda benim merak ediyorum
Senin yaşadığın belirtiler varsa anlat bende ona göre evet yaşamıştım diyebilirim sanaD DilekBurcu Kekke Hamilrlik belirtileriniz nelerde arkadaslar bata 2 gun varda benim merak ediyorum
Oncelikle tesekkur ederim Canım 4 gun dur goguslerim siski ve agri vardi alt yanlari ozellikle ama bugun azaldi o agri goguslerimin siskinligide indi, karnimin alt kismindada sanki adet olacakmisim gibi bir sızi agri olur ya onun gibi bi agri ama ufakdan sonra geciyor agir bir agrim sizim yok kafam karisti bu ay ilk defa boyle oldu cogunlukla ya cok agrim olur yada bel agrisi ceker olurum adet bu ay farkli bir agri gibi nedirnsizceSenin yaşadığın belirtiler varsa anlat bende ona göre evet yaşamıştım diyebilirim sana
Adet tarihine ne kadar kaldı test yaptın mı hiç?Oncelikle tesekkur ederim Canım 4 gun dur goguslerim siski ve agri vardi alt yanlari ozellikle ama bugun azaldi o agri goguslerimin siskinligide indi, karnimin alt kismindada sanki adet olacakmisim gibi bir sızi agri olur ya onun gibi bi agri ama ufakdan sonra geciyor agir bir agrim sizim yok kafam karisti bu ay ilk defa boyle oldu cogunlukla ya cok agrim olur yada bel agrisi ceker olurum adet bu ay farkli bir agri gibi nedirnsizce
22 ekim adet günum hic test yapmadim korkuyorum acikcasıAdet tarihine ne kadar kaldı test yaptın mı hiç?
Bence yapmalısın eğer yoksa bile bunu öğrenmiş stresini atmış olursun eğer varsa takipte kalırsın ama bence olabilirsin yani hamilelik belirtileride böyle oluyor22 ekim adet günum hic test yapmadim korkuyorum acikcası
Bir cesaret yarin ilk idrarla yapayim ozaman en azindan icim icimi yemez dogru diyorsun. Cok tesekkut ederim tekrardanBence yapmalısın eğer yoksa bile bunu öğrenmiş stresini atmış olursun eğer varsa takipte kalırsın ama bence olabilirsin yani hamilelik belirtileride böyle oluyor
Benim bata 10 gün kala sağ kasık ağrım olmaya başladı 5 gün daha devam edince geçmeyince şüphelendim ve kan verdim 503 çıktıD DilekBurcu Kekke Hamilrlik belirtileriniz nelerde arkadaslar bata 2 gun varda benim merak ediyorum