• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

Mernana

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
83
35
8
24
71CAB6D2-E27A-4FE6-99B2-07A8FC81AC2B.jpeg

Herkese merhaba kızlar. Adete 6 gün var bu ay yumurtlama takip ettim yumurtlamanın 11. Gününde test yaptım bu şekilde çıktı İdrarı damlatır damlatmaz. Çok silik değilmi bu şekildede hamile mi oluyorum?

Silik olması çok normal regline 6 gün var:KK52:sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip etsin rabbim:KK36:

Eki Görüntüle 2616782
Herkese merhaba kızlar. Adete 6 gün var bu ay yumurtlama takip ettim yumurtlamanın 11. Gününde test yaptım bu şekilde çıktı İdrarı damlatır damlatmaz. Çok silik değilmi bu şekildede hamile mi oluyorum?
Evet hayırlı olsun bende de böyle çıktı ve hamile oldugumu ögrendim

Eki Görüntüle 2616782
Hamilesin canım hayırlısı olsun bende silik çizgiyle öğrendim benimki daha silikti

Hamilesin saglikla ilerler insaAllah regline yaklastikca renk koyulasir ama bu da bariz belli 🌸

Hamilesin kuzum bariz belli ben de adete 6-7 gun kala ogrenmisdim canim
Eki Görüntüle 2616782

Canim valla hic
Ayy hayırlı olsun canım sağlıklıca doğar inşallah☺ Peki kan vermeye ne zaman gitmiştin?

kan vermeye gitmedom adetimden 1 hafta 10 gun gecince ultrasonda gozuktu bebegim

Canim valla hic

kan vermeye gitmedom adetimden 1 hafta 10 gun gecince ultrasonda gozuktu bebegim
Ne gibi belirtileriniz vardı. Yani erkenden test yapmaya iten benim 7 gün var ama çok fazla belirtim var. Yarın erken gebelik testiyle yapmayı düşünüyorum.

Hamilesin kuzum bariz belli ben de adete 6-7 gun kala ogrenmisdim canim

Merhaba benim de silik çizgi idi diğer gün ikinci bir test yaptım dünkü çizgiden daha silik bir çizgi vardi bhcg değerim mi dusuyor yoksa test markası farklı idi ondan mı ..

Canim testin markadina gore de fark edyo bide yaptigin zamana gorede farklilik gosteriyo
Merhaba benim de silik çizgi idi diğer gün ikinci bir test yaptım dünkü çizgiden daha silik bir çizgi vardi bhcg değerim mi dusuyor yoksa test markası farklı idi ondan mı ..

Back