Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim içime su serptin arkadaşımla konuştum yok çok silik falan dedi sen böyle söyleyince çok rahatladımZiyadesiyle koyu bu. Hayırlı olsun.
Evet hayırlı olsun bende de böyle çıktı ve hamile oldugumu ögrendimEki Görüntüle 2616782
Herkese merhaba kızlar. Adete 6 gün var bu ay yumurtlama takip ettim yumurtlamanın 11. Gününde test yaptım bu şekilde çıktı İdrarı damlatır damlatmaz. Çok silik değilmi bu şekildede hamile mi oluyorum?
Hamilesin canım hayırlısı olsun bende silik çizgiyle öğrendim benimki daha siliktiEki Görüntüle 2616782
Herkese merhaba kızlar. Adete 6 gün var bu ay yumurtlama takip ettim yumurtlamanın 11. Gününde test yaptım bu şekilde çıktı İdrarı damlatır damlatmaz. Çok silik değilmi bu şekildede hamile mi oluyorum?
Eki Görüntüle 2616782
Teşekkür ederim canım benimEvet hayırlı olsun bende de böyle çıktı ve hamile oldugumu ögrendim
Çok teşekkür ederim canım sağlıklı olue inşallahbenim ilk testim belli belirsizdi bu baya net görülüyor hayırlı olsun
Yaa silik oluncada insan korkuyor ama rahatladım yorumlardan sonra çok teşekkür ederim canımHamilesin canım hayırlısı olsun bende silik çizgiyle öğrendim benimki daha silikti
Ayy hayırlı olsun canım sağlıklıca doğar inşallahHamilesin kuzum bariz belli ben de adete 6-7 gun kala ogrenmisdim canim
Ayy hayırlı olsun canım sağlıklıca doğar inşallah☺ Peki kan vermeye ne zaman gitmiştin?
Ne gibi belirtileriniz vardı. Yani erkenden test yapmaya iten benim 7 gün var ama çok fazla belirtim var. Yarın erken gebelik testiyle yapmayı düşünüyorum.Canim valla hic
kan vermeye gitmedom adetimden 1 hafta 10 gun gecince ultrasonda gozuktu bebegim
Hamilesin kuzum bariz belli ben de adete 6-7 gun kala ogrenmisdim canim
Merhaba benim de silik çizgi idi diğer gün ikinci bir test yaptım dünkü çizgiden daha silik bir çizgi vardi bhcg değerim mi dusuyor yoksa test markası farklı idi ondan mı ..
Canim testin markadina gore de fark edyo bide yaptigin zamana gorede farklilik gosteriyo