• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik cizgi

Miya357

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
565
633
23
Merhabalar test yaptim bu sabah daginik cikti diger cizgi bi bakabilirmisiniz.

Eklentiler

• IMG-20200124-WA0000.jpeg
    IMG-20200124-WA0000.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20200124-WA0000.jpeg
    IMG-20200124-WA0000.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 37
K
Maşallah canım Allah bağışlasın ♥️ ben de bekliyorum bat bu gündü ama henüz gelen giden yok
Insallah rabbim saglikli hayirli bebekler verir sanada senin gibi bekleyelereee kucaginiza alirsiniz yas 34 ondan olmuyor herhalde benimde 3 aylik igne yaptirmistim 2 ay oldu gunu biteli vurdurmadim bidaha acaba ondanmi yastanmi artik bilmiyorum uc cocugumda hemen gebe kalmistim hic bekleme olmadan hayirlisi olsun hepimiz icin❤

Seni çok merak ediyorum nolcak diye tanımıyorum ama hayırlı haberi verirsen çok mutlu olucam Allah gönlüne göre versin İnşallah
Insallah canim oncelikle sizden haber gelir hic olmayanlardan benim uc tane var yine de heveslendim olsada hayir demem bekliyorum insallah

Seni çok merak ediyorum nolcak diye tanımıyorum ama hayırlı haberi verirsen çok mutlu olucam Allah gönlüne göre versin İnşallah
Aminnn inşallah güzel müjdeli haberler vermek nasip olur 🥰🤲🏻 Allah razı olsun canım ♥️

K
Insallah rabbim saglikli hayirli bebekler verir sanada senin gibi bekleyelereee kucaginiza alirsiniz yas 34 ondan olmuyor herhalde benimde 3 aylik igne yaptirmistim 2 ay oldu gunu biteli vurdurmadim bidaha acaba ondanmi yastanmi artik bilmiyorum uc cocugumda hemen gebe kalmistim hic bekleme olmadan hayirlisi olsun hepimiz icin❤
Aminn ben 18 aydır bekliyorum nasip olur inşallah 🤲🏻 benden daha çok bekleyenler var, rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻

Aminn ben 18 aydır bekliyorum nasip olur inşallah 🤲🏻 benden daha çok bekleyenler var, rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Insallah kuzum rabbim sanada senin gibi bekleyenlere oncellikle nasip etsin insallah yurekten dua ediyorum oncellikle saba ve diger bayanlara ilk bebekmi

Allah binlerce kez razı olsun ♥️ evet ilk olacak nasipse ☺️
Insallah canim size tavsiyem ilk bebekse korunmayin daha sonra zorlasiyor ben ucun de korunmadim 2 sene arayla dogum yaptim ucuncu dogumum 29 yasinda oldu simdi 35 yasindayi 6 yildir korunuyordum cocuklar buyunce bebek ozlemi cektim bide surekli burayi takip ede ede bi hevese geldim olsada sukur olmasada sukur insallah rabbim kucaginizi gonlunuzu bos birakmaz vardir elbet gec vermesininde sebibide hayirlisini nasip etsin ben bir aydir bekliyorum ne zormus uc cocugum olmasina ragmen sizleri daha iyi anladim simdi

Insallah canim size tavsiyem ilk bebekse korunmayin daha sonra zorlasiyor ben ucun de korunmadim 2 sene arayla dogum yaptim ucuncu dogumum 29 yasinda oldu simdi 35 yasindayi 6 yildir korunuyordum cocuklar buyunce bebek ozlemi cektim bide surekli burayi takip ede ede bi hevese geldim olsada sukur olmasada sukur insallah rabbim kucaginizi gonlunuzu bos birakmaz vardir elbet gec vermesininde sebibide hayirlisini nasip etsin ben bir aydir bekliyorum ne zormus uc cocugum olmasina ragmen sizleri daha iyi anladim simdi
Ben 27 aylık evliyim 18 aydır bekliyorum sadece 9 ay korunduk, şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım ama nasip işte bakalım,🥰

Back