- 27 Kasım 2020
- 110
- 23
- 25
-
- Konu Sahibi Marymelisa
Benim de 3 üncü gün silik çıkmıştı ama daha netti. Testinizde ikinci çizgiyi görebiliyorum ben ama gecikme gününe göre çok silik gibi belki geç döllenme olabilir ama muhtemelen vardır yoksa ikinci hiç görünmüyor Bi test daha yapın yarın sabah ilk idrarla. Varsa kan verin bence var inşallah vardırMerhaba adetim 4 gün gecikti testi yaptım hemen sonrasında bu sekilde belli belirsiz çizgi çıktı bugün 5.gün hala adet olmadım bir kaç gün sonra tekrar denicem düşünce paylaşabilir misiniz bu durumu yasayan varmi
Eki Görüntüle 3516059
Ay inşallah bakalım yarin yine yapicamBenim de 3 üncü gün silik çıkmıştı ama daha netti. Testinizde ikinci çizgiyi görebiliyorum ben ama gecikme gününe göre çok silik gibi belki geç döllenme olabilir ama muhtemelen vardır yoksa ikinci hiç görünmüyor Bi test daha yapın yarın sabah ilk idrarla. Varsa kan verin bence var inşallah vardır
Kesinlikle yap bende merakla bekliyorumAy inşallah bakalım yarin yine yapicam
Haber veririmKesinlikle yap bende merakla bekliyorum
Merhaba testi yeniledim bugun bu sekilde daha belirginHaber veririm
Maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla gelsin. Kan verdin mi?Merhaba testi yeniledim bugun bu sekilde daha belirginEki Görüntüle 3516986
Yarin vericem amin inşallahMaşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla gelsin. Kan verdin mi?
Tamam sonucu yine haber verYarin vericem amin inşallah
Çok tesekkur ederim darısı tüm isteyenlere kan sonucu çıkınca da haber veririmTamam sonucu yine haber verÇok sevindim gerçekten senin adına.
Çok tesekkur ederim darısı tüm isteyenlere kan sonucu çıkınca da haber veririm
Dun na verdim bugün baktım beta hcg 128.3 ciktiTamam sonucu yine haber verÇok sevindim gerçekten senin adına.
Ay maşallah çok sevindim sağlıklı yükselsin sağlıkla doğsun inşallah bebişin canım benimDun na verdim bugün baktım beta hcg 128.3 cikti
128.3 acaba çok yeni olduğu için mi yoksa dusukmuTamam sonucu yine haber verÇok sevindim gerçekten senin adına.
Doktora gittim bugün sıkıntı yok çok şükür yeni olduğu içinmiş folik asit verdi vitamin vs bide kansizligim varmis kan ilacı verdi128.3 acaba çok yeni olduğu için mi yoksa dusukmu
Aynen canım çok yeni olduğundan tabi. Doktor demiştir iki güne Bi kan ver diye düzenli yükselişine bakmak için.Doktora gittim bugün sıkıntı yok çok şükür yeni olduğu içinmiş folik asit verdi vitamin vs bide kansizligim varmis kan ilacı verdi
Zaten 21 inde kadın doğuma gidicem ya o zamanda kan vericem inşallah artarAynen canım çok yeni olduğundan tabi. Doktor demiştir iki güne Bi kan ver diye düzenli yükselişine bakmak için.
Artar inşallah canım. Sen kendine dikkat et iyi beslen. Eminim ki yükselecek hatta 2 buçuk aya cinsiyeti bile öğreneceksinZaten 21 inde kadın doğuma gidicem ya o zamanda kan vericem inşallah artar
Ayy çok sağolun guzel dualarınız icin allah razi olsun❤❤❤aminArtar inşallah canım. Sen kendine dikkat et iyi beslen. Eminim ki yükselecek hatta 2 buçuk aya cinsiyeti bile öğreneceksin