- Emoji Skoru
- 47
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi zeynepakar
-
Kimyasal olmuş olabilir. Kanamayı takip edin bayram bitiminde kan verirsiniz eğer içinize sinmezseHanımlar kafam karmakarışık ve bayram arefesi ne yapacağımı bilmiyorum 25 günde bir adet görüyorum dün adet olmam gerekiyordu olmadım bende erken gebelik testi verdim silik çizgi çıktı bu sabah adet olmuşum kanamam pembe renk şimdik ben hamile değil miyim kan testi vermem gerek ama hastane bana uzak bundan 9 ay öncede dış gebelik geçirdim korkuyorum yine dış gebelikse böyle yaşayan var mı yada hamile kalan eşimle 7 kere korunmasiz ilişki yaşadım düşük mü oluyor tutunma mi morelim çok bozuk...
Ya dün batmalarim vardi acaba hamileyim mi dedim test yaptım oda silik çıktı bugünde bu bana kalsa şimdi test vermek istiyorum dış gebelikte çok korkuyorumKimyasal olmuş olabilir. Kanamayı takip edin bayram bitiminde kan verirsiniz eğer içinize sinmezse
Geçmiş olsun
Gerçekten mi peki kanamada önce batmalarin oldu mu yada adetliyken ağrı falan bide kanama çok geliyor muyduBence acile gıdın
Benım gebelıvımde ben uc ay adet gordum
Ustune gorme olabiliyor gayet Saglıklı dedı bır doktor
Dıgerleri düşük dedi üç ay düşük mü olur
O kadar detaylu hatırlamıyorumGerçekten mi peki kanamada önce batmalarin oldu mu yada adetliyken ağrı falan bide kanama çok geliyor muydu
PekiO kadar detaylu hatırlamıyorum
Kırmızıya yakın pembe geliyordu
Bugun acile gıdın meselaPekiŞuan diken üstündeyim bayram arası hafta sonu köye gidilecek korku üstümde kafama takılan testte niye iki çizgi çıktı dış gebeliktede adet oldum bir hafta sonra gene olduğumu öğrendim oda dış gebelik denildi
Kanama az az gelirse giderim cogalirsa durum zaten belli ama bayram sonu doktora görünmem lazımBugun acile gıdın mesela
İkı gun sonra yine gıdın acile kan vermeye.
Saglıklı artıyor mu su ıkı gun ıcınde ogrenırsınız rqhatşarsımız
Fakat kanama varken duphaston mu ne bısey var onu vuruyorlar ki dusme olmasın dıye bayagı destek oluyormus.Kanama az az gelirse giderim cogalirsa durum zaten belli ama bayram sonu doktora görünmem lazım
Valla kanama öğleden sonra arttı adet sancısı bile çektim demek hamile değilim yinede bayram sonrası test verecem hayırlısı ama yaptığım test neden silik çıktı onu anlamış değilim o kafamı karıştırdı kanda belli olurFakat kanama varken duphaston mu ne bısey var onu vuruyorlar ki dusme olmasın dıye bayagı destek oluyormus.
Ki bunu arkadasımada ablama da vurmuşlar
Belki vaktinde giderseniz boyle bı fayda gorebilirsiniz
Tam bılemıyorum bende
Testi en son ne zaman yaptınız?Valla kanama öğleden sonra arttı adet sancısı bile çektim demek hamile değilim yinede bayram sonrası test verecem hayırlısı ama yaptığım test neden silik çıktı onu anlamış değilim o kafamı karıştırdı kanda belli olur
Adetten bir gün önce yaptım testi adetten bir hafta önce korunmasız ilişki yaşadık şuan adetin üçüncü günü kanama fazla diyorum düşük mü gebelik mi üstüne görme olsa bu kadar Kanama olmaz diyorum bilmiyorumTesti en son ne zaman yaptınız?
En yakın zamanda bir doktora gözükün o zaman yaaAdetten bir gün önce yaptım testi adetten bir hafta önce korunmasız ilişki yaşadık şuan adetin üçüncü günü kanama fazla diyorum düşük mü gebelik mi üstüne görme olsa bu kadar Kanama olmaz diyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?