gebelik testi silik çıktı

yarennscelkss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
2
0
1
17
merhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce

Eklentiler

• IMG_20241207_092226.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 268
merhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
Çizgi dağılmış sonrasında netlesmedi mi? Yarın sabah ilk idrarinizla tekrar deneyin daha net sonuç alırsınız

Canım benımde aynı 2 gun gecıktım 2 kez kan verdım negatıftı 12 gun bekledım gecıkmem bugun 15 gun oldu kan verdım bakalım yarın ne cıkacak bıkaç gun tekrarla testı koyulcakmı bendekı hep aynı koyulmuyorda gıtmıyorda

adetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlar

Eklentiler

• IMG_6775.jpeg
    124,4 KB · Görüntüleme: 180
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…