- 7 Aralık 2024
- 2
- 0
- 1
- 17
- Konu Sahibi yarennscelkss
-
Çizgi dağılmış sonrasında netlesmedi mi? Yarın sabah ilk idrarinizla tekrar deneyin daha net sonuç alırsınızmerhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
hayır netleşmediÇizgi dağılmış sonrasında netlesmedi mi? Yarın sabah ilk idrarinizla tekrar deneyin daha net sonuç alırsınız
Gebelik yok gibi ama yarın tekrar deneyinhayır netleşmedi
merhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
Test bozukEki Görüntüle 3518000 bnde de böyle bişey çıktı kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
Canım benımde aynı 2 gun gecıktım 2 kez kan verdım negatıftı 12 gun bekledım gecıkmem bugun 15 gun oldu kan verdım bakalım yarın ne cıkacak bıkaç gun tekrarla testı koyulcakmı bendekı hep aynı koyulmuyorda gıtmıyordamerhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
Bı önceki testim de bu çıktıTestleriniz bozuk yeniden yaparsanız iyi olur
Gebelik var gibi duruyor hayırlı olsunBı önceki testim de bu çıktı
Bence varadetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlar
Test bozuk
sizce gebelik var mı
Var gibi :) kan verinsizce gebelik var mı
negatif çıktıVar gibi :) kan verin
Regl gününüz ne zamandı? Yumurtanız ne zaman çatladınegatif çıktısizce artma ihtimali var mı kanda
regl günüm dündü, yumurtlama 28-29 kasımRegl gününüz ne zamandı? Yumurtanız ne zaman çatladı
aa o zaman sanmıyorum en ufak olsa dahi kanda görünürdü zaten.regl günüm dündü, yumurtlama 28-29 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?