Gebelik testi , regl 12 gun var

mochaulatte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
555
497
Kızlar merhaba ben de araniza yeni katıldım
Bu ay ilişkimden beri kasık agrisi zaman zaman belde igne gibi batma , ağzımda sürekli kuruluk 1-2 gundur krem rengi akıntı yasiyorum
Daha reglime 12 gun var gebelikten suphelendigimden dayanamayıp test yaptım

Sonuç negatifti 10 dk sonra geçerliliği gidiyor ve daha 12 gün var biliyorum ama yarim saat sonra 2.çizginin altında bulanık pembelik oluşmuş
Fotoda belli olmuyor ama teste bakınca belli

Biliyorum muneccim degilsiniz ama sizce gebelik olabilir mi :emir_bebek:

Eklentiler

• 20200120_003603.jpg
    20200120_003603.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 94
  • 20200120_003457.jpg
    20200120_003457.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 96
Ben reglime 6 gün kala yaptım baya net çizgi çıkmıştı.şuan bhcg değer takibi yapılıyor. Kandada var ama değer çok az yükseliyor

Ben de onu düşündüm şimdi öğrensem daha 1 ayl geçiremem galiba 😂😂😂
Bak gorunduğü gibi hoş gecmeyebilir.
O yuzden şimdiden takip yapmamak senin için daha iyi olur.
Kimyasal olur bos gebelik dış gebelik bilmem ne derkene kafan karisik durur.
Zamanini bekleme bile kafani daģit..
Erken ögrenme anca stres olusturur.
Surekli kan ver al ver al..
Zaten gireceksen de strese bi zaman sora daha net anlaşilir zamanlarda girer ona gore onlem alirsin.

Kızlar merhaba ben de araniza yeni katıldım
Bu ay ilişkimden beri kasık agrisi zaman zaman belde igne gibi batma , ağzımda sürekli kuruluk 1-2 gundur krem rengi akıntı yasiyorum
Daha reglime 12 gun var gebelikten suphelendigimden dayanamayıp test yaptım

Sonuç negatifti 10 dk sonra geçerliliği gidiyor ve daha 12 gün var biliyorum ama yarim saat sonra 2.çizginin altında bulanık pembelik oluşmuş
Fotoda belli olmuyor ama teste bakınca belli

Biliyorum muneccim degilsiniz ama sizce gebelik olabilir mi :emir_bebek:
Bence olabilir ne zaman yumurtladığını bilemezsin belki de tahmin ettiğinden daha erken yumurtladın adet bitiminden hemen sonra bile hamile kalan var olabilir yani olmaz diye bişey yok bence ya testi tekrarla canım yada kan ver

Bence olabilir ne zaman yumurtladığını bilemezsin belki de tahmin ettiğinden daha erken yumurtladın adet bitiminden hemen sonra bile hamile kalan var olabilir yani olmaz diye bişey yok bence ya testi tekrarla canım yada kan ver

Sen de hamilesin galiba bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de biraz araştırdım da pozitif çıkan testin yanılma payı neredeyse yok diyor çoğu yerde.

Sen de hamilesin galiba bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de biraz araştırdım da pozitif çıkan testin yanılma payı neredeyse yok diyor çoğu yerde.
Amin kuzum inşAllah aynen öyle bende adete 3 gün kala test yapmıştım ilk 5 dk da Çıkmamıştı bırakıp markete gitmiştim geldiğimde ikinci Bi pembe çizgi vardı biraz dağılmıştı banada ilk 10 dk da çıkmadıysa yoktur dediler ama varmış Allahtan ümit kesilmez canım sen gölünü ferah tut inşAllah hamilesindir

Amin kuzum inşAllah aynen öyle bende adete 3 gün kala test yapmıştım ilk 5 dk da Çıkmamıştı bırakıp markete gitmiştim geldiğimde ikinci Bi pembe çizgi vardı biraz dağılmıştı banada ilk 10 dk da çıkmadıysa yoktur dediler ama varmış Allahtan ümit kesilmez canım sen gölünü ferah tut inşAllah hamilesindir

Çok sağol arkadaşım , Allah razı olsun vallahi işteyim şu an işime konsantre olamıyorum var mı yok mu diye
bir de bu ay ilk denememizdi bu kadar çabuk beklemiyodum acaba psikolojik mi diye de düşünüyorum

Çok sağol arkadaşım , Allah razı olsun vallahi işteyim şu an işime konsantre olamıyorum var mı yok mu diye
bir de bu ay ilk denememizdi bu kadar çabuk beklemiyodum acaba psikolojik mi diye de düşünüyorum
Rabbim gölüne göre versin inşAllah bence çok dua ettim kabul oldu şimdide tek duam benim gibi isteyenlerinde bu duyguyu tatması bidaha testi tekrarlarsan lütfen haberdar et 🤗

tamam canım mutlaka sonucu yazacağım , sana da hayırlı olsun duaların için de teşekkür ederim :KK200:
Sonucun ne çıktı canım bende de aynı şey var şu an bitmeyen bi sancı baş ağrısı mide bulantısı gaz sancısı dayanamadım test yaptım biraz geç de olsa böyle hayali silik çizgi çıktı daha 12 gün var

X