Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yine aynı testi ilk idrarda yaptım tek çizgi dediğiniz gibi adeti bekliyecemBazen testler hatalı çıkabiliyor, bu testler 20-50 civarı hcg'yi ölçebildiği için normal şartlarda idrarda pozitif olup kanda negatif olma şansı yok. Ama siz yine de adet günü yine test verin o zamana kadar da başka marka test deneyin
0.100Kac cikfi
Adet oldum malefesbenimde ilk idrar testinde pozitif çıktı gidip kan verdim negatif çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim pozitif çıktı
Ya bende şuan aynı sizin durumdayım testte pozitif çıktı gittim kan verdim dün negatif çıktı ay bende bekleyin biraz daha dedim sizin kan değeriniz kaç çıktıbenimde ilk idrar testinde pozitif çıktı gidip kan verdim negatif çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim pozitif çıktı
Ben de yaşadım aynı şeyi testlerde sıkıntı olabiliyor artımed marka test yaptım iki kere ikisi de pozitif çıktı ama kanda çıkmadı sonra öğrendim o markada hep yalancı pozitif çıkıyormuş maalesef.İnşallah sizin gebeliktirYa bende şuan aynı sizin durumdayım testte pozitif çıktı gittim kan verdim dün negatif çıktı ay bende bekleyin biraz daha dedim sizin kan değeriniz kaç çıktı
Aynen o markayı bende duydum hep yalancı pozitif çıkarıyormuş ama benimki o marka değildi hala renk olmadım bende bekliyorum bakalım canım buraya yazarımBen de yaşadım aynı şeyi testlerde sıkıntı olabiliyor artımed marka test yaptım iki kere ikisi de pozitif çıktı ama kanda çıkmadı sonra öğrendim o markada hep yalancı pozitif çıkıyormuş maalesef.İnşallah sizin gebeliktir
benim ilk <1 cıktı iki gün sonraki 1065 çıkmıştı ondan başka kan vermedim ultrasonda gözüktüğü içinYa bende şuan aynı sizin durumdayım testte pozitif çıktı gittim kan verdim dün negatif çıktı ay bende bekleyin biraz daha dedim sizin kan değeriniz kaç çıktı
merhaba benim de bugün testim <1.2 çıktı dr adet olmam için ilaç verdi sonucu görünce başla dedi beklesem mibenim ilk <1 cıktı iki gün sonraki 1065 çıkmıştı ondan başka kan vermedim ultrasonda gözüktüğü için
Yani ben hala adet olmadım 10 gün geçmiş oldu ve bugün aşı midem bulantım var yarın bi doktora gidip öğrenicem yine burdan haber ederimmerhaba benim de bugün testim <1.2 çıktı dr adet olmam için ilaç verdi sonucu görünce başla dedi beklesem mi
Yeni gördüm yorumunuzu peki sonuç ne olduBende olmadım hala sabah sol kasık ağrısıyla uyandım sonra uyuyakalmışım şimdi iyiyim hiçbir belirti yok ama yarın tekrar kan vereceğim
Merhaba negatifti ilaçla hastalandımYeni gördüm yorumunuzu peki sonuç ne oldu