Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi duruyor silik çizgi görünüyor çünkü. Artimed diğer testler kadar çok yanıltmıyor da inşallah vardır bence yarın hemen kan verinMerhabalar pco var bu ay korunmayı bıraktık adetime 2 gün var Ovülasyon testinde pik görünce gebelik testi yaptım. Görsellere bi bakar mısınız acaba gebelik var mı? Artımed kaset gebelik testi yanıltabilir mi? Eki Görüntüle 3471778
Evet alttaki gebelik testiAlttaki gebelik ise var. Bi kan testi verin
Verdim bakalım sonuçları bekliyorum umarım vardırVar gibi duruyor silik çizgi görünüyor çünkü. Artimed diğer testler kadar çok yanıltmıyor da inşallah vardır bence yarın hemen kan verin
Sonuç çıktı 2,62 2 gün sonra tekrar vereceğim bakalım ne durumda olacakHadi bakalım hayırlı haberini bekliyorum
Aslında 0 ile 5 arası değer negatif demek ama siz yine de bir daha verin birkaç gün sonra ama varsa bile değerin bu kadar düşük olmaması gerek çünkü regle 2 gün varmış yumurtlama üstünden zaman geçmiş yani daha yüksek olması gerekirdi. Neyse inşallah bir sonraki kan vermede yüksek değer görürsünüzSonuç çıktı 2,62 2 gün sonra tekrar vereceğim bakalım ne durumda olacak
Aslında 0 ile 5 arası değer negatif demek ama siz yine de bir daha verin birkaç gün sonra ama varsa bile değerin bu kadar düşük olmaması gerek çünkü regle 2 gün varmış yumurtlama üstünden zaman geçmiş yani daha yüksek olması gerekirdi. Neyse inşallah bir sonraki kan vermede yüksek değer görürsünüz