Canım hamilelik var inşallah sonucun ne merak ettimKizlar adetime 2 gun var gebelik testi yaptim, ilk 5 dk da hicbirsey gozukmedi. 2 saat sonra asagidaki gibiydi
Eki Görüntüle 2693889
Sonradan ciktigi icin hayalet cizgi diye dusundum. Ovulasyon testimi yaptim az once o da asagidaki gibi cikti
Sizce gebelik var mi? Adete 2 gun kala yumurtluyor muyum yoksa bilemedim
Eki Görüntüle 2693891
Neden pozitif çıktı bilmiyorum ama gebelik testi yapmak için çok erkenBu şekilde
Merhaba hamileyimmCanım hamilelik var inşallah sonucun ne merak ettim
Merhaba canım regl kaç gün varken kanda çıktıMerhaba hamileyimm
Merhaba hamileyimm
Hayirli olsun canimMerhaba hamileyimm
Kan verdim canim. Aslinda çok fazla belirtim olmadi. Iste sadece ovulasyon testinde surekli yumurtluyormusum gibi cikmaya basladi. Halbuki regl olmam gerekiyordu, sonra gebelik testi silik cikinca kan testi yaptirdim.Merhaba canim kan mi verdin nasil ogrendin belirtilern nelerdi
Som durum nedir acaba daha önce çift çıkmış mıydıBu şekilde
Regl gunu verdim pozitif cikti
Canm sanırım stresten dengem şaştı ilk defa böyle çıkmıştı ama hamile değilim malesefSom durum nedir acaba daha önce çift çıkmış mıydı
Ya aynı durum bende de var mallesef inşllah hamileyğmdir sende üzülme en koşa zamanda alırsın kucağına sağlıklı bir şekildeCanm sanırım stresten dengem şaştı ilk defa böyle çıkmıştı ama hamile değilim malesef
Kizlar adetime 2 gun var gebelik testi yaptim, ilk 5 dk da hicbirsey gozukmedi. 2 saat sonra asagidaki gibiydi
Eki Görüntüle 2693889
Sonradan ciktigi icin hayalet cizgi diye dusundum. Ovulasyon testimi yaptim az once o da asagidaki gibi cikti
Sizce gebelik var mi? Adete 2 gun kala yumurtluyor muyum yoksa bilemedim
Eki Görüntüle 2693891
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?