• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi negatif çıkıp kanda pozitif olan var mı🙄

rikiz35

benim de bebeğim olsun
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
104
55
48
46
Merhaba 17 haziranda dondurulmuş embriyo transferi oldum(7 ay donduruldu) dayanamadım ve 7. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı😢 12. Gün kan testi yapılacak ama hiç umudum kalmadı🥺 durumu benim gibi olup kanda pozitif çıkan var mı 🙏

7. Gün idrar için erken.. beta ilk kanda salgılanıyor sonra idrarda salglanmaya başlıyor..

Çok çok erken canım ya sen bakma herkesin farklı olur 12. Gün en erken cıkar yada 14. Gün çılar diye düsünüyorum insallah bebeğin seninledir🤲🏻

Varsada çıkması için çok erken canım kendini üzme Allah büyüktür
Allah büyük o ne derse o tabi herşeyin hayırlısı 🙏 yaşım 42 ve tek embriyomdu o da çok zor oldu ve rahimde çok sıkıntı var yani tutmazsa başka şansım yok artık tabi yine de Allah bilir 🙏

Allah büyük o ne derse o tabi herşeyin hayırlısı 🙏 yaşım 42 ve tek embriyomdu o da çok zor oldu ve rahimde çok sıkıntı var yani tutmazsa başka şansım yok artık tabi yine de Allah bilir 🙏
Üzme kendini stres etkiliyor geç çocuk düşündünüz heralde ama yaşın çocuk olmaz demek değil dua edin

Üzme kendini stres etkiliyor geç çocuk düşündünüz heralde ama yaşın çocuk olmaz demek değil dua edin
Yani geç evlendim 33 yaşında.korunmadım ama bebek olmadı sonra yanlış bir doktorun eline düştüm yumurtalarıma değerlerime bakmadan hem miyom hem çikolata kisti ameliyatı yaptı açık ameliyat ve yumurta rezervime zarar vermiş sonrasında da onca iğne ilaca rağmen sadece bir tane yumurtam oldu onu da daha yeni transfer ettiler. Zaten tutmazsa artık alışacam bu duruma . Kader deyip geçicem🙏

Çok iyi anlıyorum canım biz de bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz... Rabbim insallah nasip etmiştir 🤲🏻🤲🏻 Allah bebek isteyen hic bir kadının kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Amin rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah sana da belki birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur 🙏

Yani geç evlendim 33 yaşında.korunmadım ama bebek olmadı sonra yanlış bir doktorun eline düştüm yumurtalarıma değerlerime bakmadan hem miyom hem çikolata kisti ameliyatı yaptı açık ameliyat ve yumurta rezervime zarar vermiş sonrasında da onca iğne ilaca rağmen sadece bir tane yumurtam oldu onu da daha yeni transfer ettiler. Zaten tutmazsa artık alışacam bu duruma . Kader deyip geçicem🙏
Eşiniz in bu konuda tutumu nasıl o doktoru dava etseydin sonuçta kolay birşey değil

Amin rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah sana da belki birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur 🙏
Aynen canım kiminin duası daha etkili oluyor sana edicem inşallah mucizen seninle Allah yeter ki ol desin 🤲🏻🤲🏻 hamileyim mesajını da yazarsın inşallah buraya 😍🤲🏻

Eşiniz in bu konuda tutumu nasıl o doktoru dava etseydin sonuçta kolay birşey değil
Allahtan çok anlayışlı ona kalsa onca stres iğne ilaç hiç istemedi yaşamamı Biz birbirimize yeteriz diyor😢ama işte kadınlar daha farklı kendimi hep yarım hissediyorum en kötüsü de biri doğurduğu zaman gitmeye korkuyorum bebeğim olmuyor diye nazarımın deneceğinden çekinirler diye 😢 öyle zor bi durum ki. Bi bebeği sevdiğim zaman bin kere maşallah diyorum

Evet de burdan bakınca da 5. Gün bile idrarda çıkanlar olmuş o yüzden tedirgin oldum tek şansım tek embriyumdu😟
5. Gün idrarda çıkmaz.. Zaten 5. Gün ancak döllenme gerçekleşip rahme yerleşir.. ve beta salgılanmaya başlar

Yaa yeni okudum yorumları üzüldüm 😔 Rabbim nasip eder inşaALLAH tutmuştur.. Allahımm amin amin amiinnnn 🤲🤲🤲

Back