- 9 Haziran 2017
- 104
- 55
- 48
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet de burdan bakınca da 5. Gün bile idrarda çıkanlar olmuş o yüzden tedirgin oldum tek şansım tek embriyumdu7. Gün idrar için erken.. beta ilk kanda salgılanıyor sonra idrarda salglanmaya başlıyor..
Allah büyük o ne derse o tabi herşeyin hayırlısıVarsada çıkması için çok erken canım kendini üzme Allah büyüktür
İnşallahÇok çok erken canım ya sen bakma herkesin farklı olur 12. Gün en erken cıkar yada 14. Gün çılar diye düsünüyorum insallah bebeğin seninledir![]()
Üzme kendini stres etkiliyor geç çocuk düşündünüz heralde ama yaşın çocuk olmaz demek değil dua edinAllah büyük o ne derse o tabi herşeyin hayırlısıyaşım 42 ve tek embriyomdu o da çok zor oldu ve rahimde çok sıkıntı var yani tutmazsa başka şansım yok artık tabi yine de Allah bilir
![]()
Çok iyi anlıyorum canım biz de bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz... Rabbim insallah nasip etmiştirİnşallahçok zor bi duygu rabbim hayırlısını nasip etsin
Yani geç evlendim 33 yaşında.korunmadım ama bebek olmadı sonra yanlış bir doktorun eline düştüm yumurtalarıma değerlerime bakmadan hem miyom hem çikolata kisti ameliyatı yaptı açık ameliyat ve yumurta rezervime zarar vermiş sonrasında da onca iğne ilaca rağmen sadece bir tane yumurtam oldu onu da daha yeni transfer ettiler. Zaten tutmazsa artık alışacam bu duruma . Kader deyip geçicemÜzme kendini stres etkiliyor geç çocuk düşündünüz heralde ama yaşın çocuk olmaz demek değil dua edin
Amin rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah sana da belki birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurÇok iyi anlıyorum canım biz de bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz... Rabbim insallah nasip etmiştirAllah bebek isteyen hic bir kadının kucağını boş bırakmasın
![]()
Eşiniz in bu konuda tutumu nasıl o doktoru dava etseydin sonuçta kolay birşey değilYani geç evlendim 33 yaşında.korunmadım ama bebek olmadı sonra yanlış bir doktorun eline düştüm yumurtalarıma değerlerime bakmadan hem miyom hem çikolata kisti ameliyatı yaptı açık ameliyat ve yumurta rezervime zarar vermiş sonrasında da onca iğne ilaca rağmen sadece bir tane yumurtam oldu onu da daha yeni transfer ettiler. Zaten tutmazsa artık alışacam bu duruma . Kader deyip geçicem![]()
Aynen canım kiminin duası daha etkili oluyor sana edicem inşallah mucizen seninle Allah yeter ki ol desinAmin rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah sana da belki birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur![]()
Allahtan çok anlayışlı ona kalsa onca stres iğne ilaç hiç istemedi yaşamamı Biz birbirimize yeteriz diyorEşiniz in bu konuda tutumu nasıl o doktoru dava etseydin sonuçta kolay birşey değil
İnşallah canım inşallahAynen canım kiminin duası daha etkili oluyor sana edicem inşallah mucizen seninle Allah yeter ki ol desinhamileyim mesajını da yazarsın inşallah buraya
![]()
5. Gün idrarda çıkmaz.. Zaten 5. Gün ancak döllenme gerçekleşip rahme yerleşir.. ve beta salgılanmaya başlarEvet de burdan bakınca da 5. Gün bile idrarda çıkanlar olmuş o yüzden tedirgin oldum tek şansım tek embriyumdu![]()
Benim embriyo transferi tüp bebek tedavisi5. Gün idrarda çıkmaz.. Zaten 5. Gün ancak döllenme gerçekleşip rahme yerleşir.. ve beta salgılanmaya başlar
İnşallah allah razı olsunYaa yeni okudum yorumları üzüldümRabbim nasip eder inşaALLAH tutmuştur.. Allahımm amin amin amiinnnn
![]()
Olsun yine erken en erken 10 gün sonra idrarda belli olur.. sen şimdi pozitif düşün.. stres etkiler bunu bak..Benim embriyo transferi tüp bebek tedavisi