Kaset test yaptımKaset test mi yaptınız erken gebelik mi
Peki çok teşekkür ederim umarım herşey gönlümüzce olurO zaman çıkmayabilir ya birkaç gün daha bekleyin bence
Adete 4 gun varken erken gebelik testi dogru cikar mi acaba?O zaman çıkmayabilir ya birkaç gün daha bekleyin bence
Sonuçlar 5 in üzerinde olunca gebelik var diyor doktorlar hayırlı olsun ama tekrardan kan verin iki gün arayla yukselecekmi diye bakar doktor
Şuan 4hafta 4gunluguzSonuçlar 5 in üzerinde olunca gebelik var diyor doktorlar hayırlı olsun ama tekrardan kan verin iki gün arayla yukselecekmi diye bakar doktor
Adet öncesi alt kasıklarda rahimde kasılmalar dökülme hissi olmuş muydu her an adet olacak gibi?Ben adetime 7gun kala erken gebelik test yaptım cikmadiydi adetime 3gun kala çıktı silik çizgi 2gun kala kan verdim 41.9 çıktı
Evet adetime 2gun kala yaşadım adet olacakmisim gibi karnım agriyorduAdet öncesi alt kasıklarda rahimde kasılmalar dökülme hissi olmuş muydu her an adet olacak gibi?
Adet oldunmuSon adet tarihim 28 haziran ve dün adet olmam gerekiyordu olmadım.Mide bulantı sık idrara çıkma baş ağrısı halsizlik karın şişliği ve gaz goğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum bu tarz belirtilerim var.Ama gebelik testi yaptım bugün negatif moralim bozuldu sizce erken mi yaptım gebelik testini pazartesi tahlile gitmeyi düşünüyorum adetlenmezsem
Evet dün oldum maalesefAdet oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?