- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ümit var mı canim yaYarın sabah ilk idrarla tekrarla canım var gibi gözüküyor ama zaman geçince pozitif veren testler yanıltabiliyor
Şuan olmasa bile moralim yerine geldiiiiBenim yaptıgım testler 3 gün de geçse çizgi vermezdi yoksa. Ama bazen testler yokken bile yanıltabiliyor o yüzden yarın sıkışık idrarla tekrarla bugün böyle çıktıysa eğer varsa yarın zaten hemen çıkar inşallah![]()
Nasip ettirmeyeceğini hayal de ettirmezmiş AllahŞuan olmasa bile moralim yerine geldiiiiçok acılar çektim ilaç kullandım yuzum güler insallah
Normalde hep 2 test alırdım bu sefer 2.Ciye alim varmadı inanirmisin ilk defa 2.test almak istemedim Allah tarafindanmi acabaNasip ettirmeyeceğini hayal de ettirmezmiş Allahilk istediğin an verse Allah elbetteki değerliydi ama şimdi eminim ki daha farklı gözündeki yeri. Test varsa gece de yapabilirsin duramazsan
Tabiki ümit her zaman var Benim ilk testim de böyleydi bak :) ertesi gün akşam erken gebelik yaptım onda daha barizdi sende yap sabah ilk idrarla yarın :)Bir ümit var mı canim ya![]()
Varsa bebiş inşallah daha şimdiden seni meraktan süründürecek desene o zamanNormalde hep 2 test alırdım bu sefer 2.Ciye alim varmadı inanirmisin ilk defa 2.test almak istemedim Allah tarafindanmi acaba
Tabiki ümit her zaman var Benim ilk testim de böyleydi bak :) ertesi gün akşam erken gebelik yaptım onda daha barizdi sende yap sabah ilk idrarla yarın :)
Ayyy çok merak ettimTabiki ümit her zaman var Benim ilk testim de böyleydi bak :) ertesi gün akşam erken gebelik yaptım onda daha barizdi sende yap sabah ilk idrarla yarın :)
Çok meraklandim keşke 2ciyi alsaydimVarsa bebiş inşallah daha şimdiden seni meraktan süründürecek desene o zamanbekle o zaman kuzum ne diyim rabbim böyle bekleyişler nasip etsin zor ama güzel şeyler
![]()
Valla bende meraklandım senin kadar nöbetçi eczane falan yok mu başım dişim ağrıyor diye eşini heveslendirmeden çıkıp alabileceğinÇok meraklandim keşke 2ciyi alsaydim
Dur canim bakayım nettenValla bende meraklandım senin kadar nöbetçi eczane falan yok mu başım dişim ağrıyor diye eşini heveslendirmeden çıkıp alabileceğin![]()
Baktım canımda gitme imkanım yok şuanValla bende meraklandım senin kadar nöbetçi eczane falan yok mu başım dişim ağrıyor diye eşini heveslendirmeden çıkıp alabileceğin![]()
Çizgin biraz daha net çıksa ovulasyonda da çıkardı varsa ondan da bakardın neyse içini ferah tut inşallah vardır yoksa da daha zamanı vardırBaktım canımda gitme imkanım yok şuan
Inşallah çok tesk ederimÇizgin biraz daha net çıksa ovulasyonda da çıkardı varsa ondan da bakardın neyse içini ferah tut inşallah vardır yoksa da daha zamanı vardır![]()
Kizlarrrr regl olmadım bugün normalde olmam laziiiimÇizgin biraz daha net çıksa ovulasyonda da çıkardı varsa ondan da bakardın neyse içini ferah tut inşallah vardır yoksa da daha zamanı vardır![]()
Tekrar test yaptın mı peki? Bulamamıştın galiba testKizlarrrr regl olmadım bugün normalde olmam laziiiim