• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi lutfen 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar merhaba öğlen 1 gibi test yaptım ilk 5 dakka çıkmadı attım çöpe direk cikmicak diye sonra 5 gibi aldım çöpten ıcime şüphe düştü bi baktım böyle hamile miyim ne yapmalıyım

Eklentiler

• 20200125_191129.jpg
    20200125_191129.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 187
Benim yaptıgım testler 3 gün de geçse çizgi vermezdi yoksa. Ama bazen testler yokken bile yanıltabiliyor o yüzden yarın sıkışık idrarla tekrarla bugün böyle çıktıysa eğer varsa yarın zaten hemen çıkar inşallah 😘🙏

Benim yaptıgım testler 3 gün de geçse çizgi vermezdi yoksa. Ama bazen testler yokken bile yanıltabiliyor o yüzden yarın sıkışık idrarla tekrarla bugün böyle çıktıysa eğer varsa yarın zaten hemen çıkar inşallah 😘🙏
Şuan olmasa bile moralim yerine geldiiii🥰🥰çok acılar çektim ilaç kullandım yuzum güler insallah

Şuan olmasa bile moralim yerine geldiiii🥰🥰çok acılar çektim ilaç kullandım yuzum güler insallah
Nasip ettirmeyeceğini hayal de ettirmezmiş Allah 😊 ilk istediğin an verse Allah elbetteki değerliydi ama şimdi eminim ki daha farklı gözündeki yeri. Test varsa gece de yapabilirsin duramazsan

Nasip ettirmeyeceğini hayal de ettirmezmiş Allah 😊 ilk istediğin an verse Allah elbetteki değerliydi ama şimdi eminim ki daha farklı gözündeki yeri. Test varsa gece de yapabilirsin duramazsan
Normalde hep 2 test alırdım bu sefer 2.Ciye alim varmadı inanirmisin ilk defa 2.test almak istemedim Allah tarafindanmi acaba

Normalde hep 2 test alırdım bu sefer 2.Ciye alim varmadı inanirmisin ilk defa 2.test almak istemedim Allah tarafindanmi acaba
Varsa bebiş inşallah daha şimdiden seni meraktan süründürecek desene o zaman 😊 bekle o zaman kuzum ne diyim rabbim böyle bekleyişler nasip etsin zor ama güzel şeyler 🙏😘

Back