- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 34
- Konu Sahibi gamzelim1414
Bende bir şey çıkmadı maalesefBenim testimin içini açıncada böyle çıktı 8 gün var bekliyorum bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir şey çıkmadı maalesefBenim testimin içini açıncada böyle çıktı 8 gün var bekliyorum bakalım ne olacak
Yaptırmadım ama testi tekrarladım olsa idi daha net çıkardı yok yaniKan tahlili yaptırdınız mi?
Yazdığınıza göre eğer ben de yanlış anlamadıysam 20 temmuz gibi yumurtlama olmuş. 14-15 gün geçmiş yumurtlamadan sonra. Şuan test yaparsanız çıkma ihtimali yüksek. Erken gebelik testi varsa elinizee yapın derim İnşaAllah vardır.Kızlar iyi geceler bu saatte bend e yorumlarınızı okudum da kafam çok karıştırdı şu yumurtlama dönemi. Benim bildiğim yanlışsa düzeltin lütfen adet oldum 9 temmuzda en az 7 gün sürer 17 temmuz bitti diyelim. iki üç gün sonra akıntım ve kasık ağrılarım oldu ve indirdiğim uygulamaya göre yumurtlama dönemim geldi. Ben de 4 5 defa ilişkim oldu. Bu da 27 28 temmuz a kadar. Sonrasında kasıklarımda karnımda bir ağrı oldu daha önce olmamıştı. Sanki adet olucam ama sonraki adetime daha çok var niye ki dedim. Bir hafta sürdü sonra azalmaya başladı ama ara ara oluyor ne diyorsunuz fikirleriniz çok önemli benim için bebek istiyorum
Inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim kafama takılan genelde göğüslerde şişme ağrı sızı oluyor. Bilemiyorum belkide herkesin ki farklı oluyordur. Benim göğüslerde çok hafif dokunduğum zaman ağrı oluyor. Indan tereddüt ettim. Peki yarın test yapı cam da erken gebelik testi mi alayim yoksa normal test mi ? Ne dersinizYazdığınıza göre eğer ben de yanlış anlamadıysam 20 temmuz gibi yumurtlama olmuş. 14-15 gün geçmiş yumurtlamadan sonra. Şuan test yaparsanız çıkma ihtimali yüksek. Erken gebelik testi varsa elinizee yapın derim İnşaAllah vardır.
Erken gebelik testi al benceInşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim kafama takılan genelde göğüslerde şişme ağrı sızı oluyor. Bilemiyorum belkide herkesin ki farklı oluyordur. Benim göğüslerde çok hafif dokunduğum zaman ağrı oluyor. Indan tereddüt ettim. Peki yarın test yapı cam da erken gebelik testi mi alayim yoksa normal test mi ? Ne dersiniz
Az su içmek pozitif cıkarıyorAdetim 1gün gecikti ve test bu şekilde. İkinci çizgi silik pembe. Sizce hamile olabilirmiyim.
2.ci testi de yaptım sırf yapmış olmak için bol su içip az idrarla yaptım. 2. Çizgi hiç belirginleşmedi. Acaba 2. Testi az idrarla yaptığım için negatif çıkmış olabilirmi.
Eki Görüntüle 2897188
Bence hamile olabilirsiniz. Az su içmek pozitif çıkartsaydı benim şimdiye düzinelerce pozitif testim olurdu.Adetim 1gün gecikti ve test bu şekilde. İkinci çizgi silik pembe. Sizce hamile olabilirmiyim.
2.ci testi de yaptım sırf yapmış olmak için bol su içip az idrarla yaptım. 2. Çizgi hiç belirginleşmedi. Acaba 2. Testi az idrarla yaptığım için negatif çıkmış olabilirmi.
Eki Görüntüle 2897188
Çok mu damlattiniz veya test bozuk da olabilir gibi geldi bana bence ilk idrar ile tekrarlayın 2 3 damlası yeterli olacaktirMerhaba gebelik testim böyle çıktı kırmızı dağınık bir çizgi var sizce gebelik pozitif mi yada böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Aslında yazıldığı şekilde uyguladım ama akşam yaptım sabah ilk idrarla tekrarlıcam sizce pozitif miÇok mu damlattiniz veya test bozuk da olabilir gibi geldi bana bence ilk idrar ile tekrarlayın 2 3 damlası yeterli olacaktir
Çok net cekememissiniz ama bana test bozuk gibi geldi çok dağılmış ilk 5 dakikada mi çektinizAslında yazıldığı şekilde uyguladım ama akşam yaptım sabah ilk idrarla tekrarlıcam sizce pozitif mi
Evet ilk 3. Dk sında bu şekildeydi kontrol çizgisi görünüyor bozuk olsa görünmezdi dmiÇok net cekememissiniz ama bana test bozuk gibi geldi çok dağılmış ilk 5 dakikada mi çektiniz
Sabah ilk idrar ile yapman daha iyi olur kan verdin miAdetim 1gün gecikti ve test bu şekilde. İkinci çizgi silik pembe. Sizce hamile olabilirmiyim.
Eki Görüntüle 2897188
Kan verdim sonucu bugün belli oldu hcg 14 çıktı. Doktor da emin olamadı yine kan ver dedi. Yrn vericem bakalım.Sabah ilk idrar ile yapman daha iyi olur kan verdin mi