- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 34
-
- Konu Sahibi gamzelim1414
Teşekkür ederimBu marka erken gebelik testleri içi açılınca bariz çizgi çıkarıyor hatta bundan daha pembe belirgin çizgi.. yumurtlama üstünden 14 gün geçince test yapın veya kan verin Hakkınızda hayırlısı olsun
Şöyle söyleyeyim bu ay ilk kez adetten 1 gün önce yumurtlama oldu. Şuan adetim biteli 4 gün oldu. Acaba dedim 19 temmuzda yumurtlama görmüştüm. Olabilir mi dedim. Cevabınız için teşekkür ederimYumurtlama tarihinizden kesin eminseniz kaset test yapın, varsa 3 gun kala silik cikar onda da. Erken gebelikler yanıltıcı olabiliyor
Varla yok arasi gibi bisey kac gun kaldi normalde adetineBu gün de böyle. Fikri olan var mı :)
Yakinlastirdim kil gibi bi cizgi duruyo ama birde arkadaslar baksin gelen olur simdiBu gün de böyle. Fikri olan var mı :)
İnşaAllah bu ay bebeğin seninledir tatlım.Benimde adetim 4 agustos canim 11 gun onceydi yumurtlama günu senle ayni ben yapmadim cikmaz cunku varsada daha ince basima geldi adet sabahi cikmisti bir gun oncede yaptim cikmamisti
Erken döllenme yasamis olabilirler canim ondan denk gelmistir bu kadar bekledik cogu gitti azi kaldi bu geceden sonra 3 gun kaliyor geriye sabredecegiz inşaAllah rabbim sanada banada beklwyen tum arkadaslara nasip etsin canim benimİnşaAllah bu ay bebeğin seninledir tatlım.Buradan gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bir çok arkadaşımız yumurtlamadan tam 10 gün sonra erken gebelik testi ile öğrenmiş. O sebeple bir ihtimal çıkar varsa dedim
Benim adetim.14 temmuz dongum 21 gunde bir bugunde döngümün 18 günü senin adetin yenimi bitti ben anlamadim simdi gordum 5 gun oldu diye yazmisin amaAdetim biteli 5 gün oldu yani bu gün. Adetten bir gün önce de gebelik olur mu bilmiyorum:)
Evet canım 5 gün oldu biteli. Adetten 1 gün önce yumurtlama gördüm. 19 temmuzda. 20 temmuzda adet oldum. Şimdi ovülasyon pozitif. Gebelik testim de bu şekilde. AnlayamadımBenim adetim.14 temmuz dongum 21 gunde bir bugunde döngümün 18 günü senin adetin yenimi bitti ben anlamadim simdi gordum 5 gun oldu diye yazmisin ama
Ovulasyon testinde anlama canim elbet tecrubeli olanlar gelir simdi inşaallah vardir senin durum biraz karisik galiba hayirlisi bakalimEvet canım 5 gün oldu biteli. Adetten 1 gün önce yumurtlama gördüm. 19 temmuzda. 20 temmuzda adet oldum. Şimdi ovülasyon pozitif. Gebelik testim de bu şekilde. Anlayamadım
Aynen tatlım karışık ben de çözemedimOvulasyon testinde anlama canim elbet tecrubeli olanlar gelir simdi inşaallah vardir senin durum biraz karisik galiba hayirlisi bakalim