Gebelik testi kızlar sizce var mı

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
104
Hayali bi çizgi var gibi ama yok gibide adetime 2 ya da 3 gün var sizce var mı

Bu testi söktünüz mü üst plastiğini? Var gibi duruyor ama çok sağ tarafa yakın orda başka bir çizgi daha var kafam karıştı. Erken gebelik testi varsa onu yapın

Bu testi söktünüz mü üst plastiğini? Var gibi duruyor ama çok sağ tarafa yakın orda başka bir çizgi daha var kafam karıştı. Erken gebelik testi varsa onu yapın
Evet üst kapağını söktüm daha net görür müyüm diye aslında hayalet bı çizgi var gibi ama yok gibide erken gebelik testim de yok malesef

Maalesef göremedim cnm.. tekrar yap testi. Aradan bir kaç saat geçince bile fark ediyor. Çizgi varsa daha belirgin olacaktır.
Zaten varsa bir kaç günden adet günüm yani o zaman net belli olur sanırım

Aynen cnm. Yumurtlama gününden eminsen 11.gün çıkıyor testte.
Bende pcos var bu ay bal tarçın çörek otu karışımını yemiştim normalde 45 gün civarı adet olurum ama bu karışımı yedim 21. Gün gibi adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti hafif bel ağrısı özellikle akşamları kasığımda hafif sancı gibi bugün 26.günüm aynı belirtiler devam ediyor adet mi bebek mi bilemedim

Test yapmadan bilemeyiz maalesef. Belirtiler çok yanıltıcı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…