Gebelik testi kizlar bakar misiniz

mervem12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
41
Puanlar
38
Kızlar hamile miyim sizce

Eklentiler

• IMAG0050.jpg
    IMAG0050.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 167
evet canm

Az önce hastaneye gittim kan tahlili yaptım hemşire bana 1 saat sonra belli olur isterseniz telefon açıp laboratuvara bağlanıp öğrenebilirsiniz dedi az önce hastaneyi aradım santraldeki kız sonuclarima baktı negatif ama değerleriniz için yarın gelip doktorla gorusmelisiniz dedi sizce bir yanlışlık olabilir mi

Az önce hastaneye gittim kan tahlili yaptım hemşire bana 1 saat sonra belli olur isterseniz telefon açıp laboratuvara bağlanıp öğrenebilirsiniz dedi az önce hastaneyi aradım santraldeki kız sonuclarima baktı negatif ama değerleriniz için yarın gelip doktorla gorusmelisiniz dedi sizce bir yanlışlık olabilir mi

Kan testinde yanlışlık olma ihtimali çok düşük. Geçerli olan kan testidir. Sonucunun kaç çıktığını söylemedi mi? Belki 4 filan çıktıysa çok Yeni bir hamilelik olabilir. Ve doktor rahimde kalınlaşma durumuna bakabilir.

Sonucun kaç olduğunu söylemedi sadece değerler 400 lerde dedi yarın gelin doktor baksın degerlerinize dedi acaba santraldeki kız bilmiyor mu kan testinin üstünde negatif veya pozitif yazıyor mu

Kan testinde yanlışlık olma ihtimali çok düşük. Geçerli olan kan testidir. Sonucunun kaç çıktığını söylemedi mi? Belki 4 filan çıktıysa çok Yeni bir hamilelik olabilir. Ve doktor rahimde kalınlaşma durumuna bakabilir.

Sonucun kaç olduğunu söylemedi sadece değerler 400 lerde dedi yarın gelin doktor baksın degerlerinize dedi acaba santraldeki kız bilmiyor mu kan testinin üstünde negatif veya pozitif yazıyor mu

Bhcg eğer 5 in üzerindeyse hamilesindir. 400 net hamile demek. Bence bir daha ara sor. Benim gördüğüm testlerde sadece bhcg değeri yazıyordu. Negatif pozitif ibaresi yoktu.

Bhcg eğer 5 in üzerindeyse hamilesindir. 400 net hamile demek. Bence bir daha ara sor. Benim gördüğüm testlerde sadece bhcg değeri yazıyordu. Negatif pozitif ibaresi yoktu.
Bence santralde olan kız bilmiyor en iyisi yarın gidip doktorla gorusmek

Pozitif negatif olduğu yazmaz canım
Hem santraldeki çalışanın yorumlamasınada güvenme, benim acildeki doktor bile yorumlamadan sadece evet gebelik var ama kadın doğum doktoruyla görüşmen lazım demişti.

Tahlil sonucum buymus

Eklentiler

• IMG-20170410-WA0007.jpg
    IMG-20170410-WA0007.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 91
400 ise vardr
0.400 ise yoktr yarın gıt sonucu al kagıtta yazan rakamı soyle bnce yada arasor dekı 0 lı bı rakammı yoksa sadece 400mı

o kız bıraz gece nobetınden heralde kafa uçmuş bal gıbı pozitif bu canm hamılesın sırf doktrun yanına gıtmn için demştr o

Değerin 0-0 100 arası olursa negatif
Senin 400 küsür
Yorumlayan kişi sonuçtan anladığına emin mi acaba
Biz bile okuyunca anlayabiliyoruz en azından

Merhaba canim. Benim de hamileligimde kan tesi sonucum 400lu bir rakamdi ve ona istinaden laboratuvardaki kisi hamilesiniz dedi. Senin sonucuna bakan niye oyle soylemis acaba. Cok garip. Ben simdiden hayirli olsun diyorum :)

Merhaba canim. Benim de hamileligimde kan tesi sonucum 400lu bir rakamdi ve ona istinaden laboratuvardaki kisi hamilesiniz dedi. Senin sonucuna bakan niye oyle soylemis acaba. Cok garip. Ben simdiden hayirli olsun diyorum :)
teşekkür ederim bugün hastaneye gittim doktor ultrason ile baktı 4 haftalık hamileymişim daha çok yeni olduğu için kese görünmüyormuş:)

Sana söyleyen kisi oradaki negatif yazısına bakıp negatif demis. Yalniz ne kötü bir durum. bilmeyen biri olsa hamile degilmisim diye doktora da görünmez. Boyle sonuc bakanlari neden koyarlar ki laboratuvara.
Tebrik ederim bu arada Saglikla kucagina al insallah.

Gorebilen

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-11-21-03-06.png
    Screenshot_2017-04-11-21-03-06.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 65
Back