• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi kanda negatif çıkıp pozitife dönen var mı?

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.448
3.119
103
Kızlar hergün konu açıyorum ama yine sormadan edemeyeceğim.
İlk kez okuyanlar için kısaca bahsedeyim. Bu ay korunmadım ve neredeyse yumurtlama haftamı full değerlendirdim. Allahtan bi sağlık sıkıntısı olmadığı sürece insan gerçekten kesin hamile kaldım psikolojisine bürünüyor. Adetim 30 günden az hiç olmaz yani 28-30 arasında gider gelir fakat 22. Gün başlayan kahverengi akıntım oldu ikinci gün pembe oldu kesildi. Bel ağrısı kasık ağrısı da cabası fakat gelen giden yok. Adetimin 25. Günü kanda gebelik baktırdım negatif çıktı. Bi hayli üzüldüm. Hala adet olamıyorum. Ağrılarım kesildi. Günde bir iki damla açık kahve gelmeye devam ediyor. Bugün 26. Günündeyim. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı ya da başına böyle bişey gelen ? Adetim bu şekilde varla yok arası devam ederse birkaç güne yine kanda gebelik baktıracağım.

Ben de son 7–8 aydır hep bu durumdayım.
Adet öncesi 2 gün lekelenme sonra adet.
Cuma (adet günüm) kan testi negatif çıktı hala adet olamadım arada bir lekelenme devam. Pazartesi sökülür benim adet bence

Cuma (adet günüm) kan testi negatif çıktı hala adet olamadım arada bir lekelenme devam. Pazartesi sökülür benim adet bence
Anladım. Sizin en azından adet gününüz gelmiş. Benim daha var. Pazartesi kadın doğuma randevu aldım. Adet miyim değil miyim hamile miyim belli değil. Oruca niyetlenemiyorum. Elim kolum bağlı. Kıpkırmızı kan falan yok. Açık kahve.

benim de aynı şekilde oluyor. neden acaba? son 7-8 aydır adet günü çok hafif bir lekelenme ve üstünden 2 gün geçince adetim başlıyor. acaba altında yatan bir sebep var mıdır. 30 yaşını geçtiğim için hormonlardan dolayı olmuştur diye düşünüyodum ben. sizin de durum aynı mı?

MelekBebek MelekBebek benim korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra falan başladı ben de korunmayı bırakmaya bağladım canım.
Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Kızlar hergün konu açıyorum ama yine sormadan edemeyeceğim.
İlk kez okuyanlar için kısaca bahsedeyim. Bu ay korunmadım ve neredeyse yumurtlama haftamı full değerlendirdim. Allahtan bi sağlık sıkıntısı olmadığı sürece insan gerçekten kesin hamile kaldım psikolojisine bürünüyor. Adetim 30 günden az hiç olmaz yani 28-30 arasında gider gelir fakat 22. Gün başlayan kahverengi akıntım oldu ikinci gün pembe oldu kesildi. Bel ağrısı kasık ağrısı da cabası fakat gelen giden yok. Adetimin 25. Günü kanda gebelik baktırdım negatif çıktı. Bi hayli üzüldüm. Hala adet olamıyorum. Ağrılarım kesildi. Günde bir iki damla açık kahve gelmeye devam ediyor. Bugün 26. Günündeyim. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı ya da başına böyle bişey gelen ? Adetim bu şekilde varla yok arası devam ederse birkaç güne yine kanda gebelik baktıracağım.
Kanda daha 10 günlükken bile çıkar benim adet dönemim gelmeden kanamam oldu kesilsin diye ilaç almıştım ertesi gün ilaçları içme hamilesin dedi ama geç olmuştu haplar yüzünden düşük yaptım

Back