Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi kan değeri 0

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rabia96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
256
175
Arkadaşlar merhaba, pcos'luyum adetim düzensiz en son 13 Kasım'da regl bitti. 10 Aralık'ta son ilişkim oldu ama regl başlamadı. Test yaptım negatif çıktı doktora gittim kist yok dedi adet başlamasına engel bir durum göremiyorum kan ver dedi. Kan verdim ama sonucum 0 çıktı tekrar söylüyorum 0.20 yada 0.18 değil sadece 0 çıktı bu normal mi? Daha önce de bir çok kez test verdim 2 çıktı 1.38 çıktı ama 0 saçma geldi bana sizde de böyle bir şey oldu mu? Doktor duphaston hap verdi kullan diye.

Kimse görmedi mi acaba yada konuyu tam açamadım mı acaba? Yardımcı olacak kimse yok mu

0 saçma bir değer değil illa küsüratlı çıkması gerekmez, her hastanenin referans aralıkları ve cihaz hassasiyetleri farklıdır. Maalesef 5 ın altı negatif kabul edilir. Umarım en kısa sürede meleğinize kavuşursunuz.

Gittiğiniz laboratuvarın cihazı değeri öyle veriyordur. 1in altını veya 0.1’in altını sıfır kabul ediyordur. Olabilir yani. Doktorun verdiği ilacı kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…