- 8 Eylül 2023
- 36
- 53
- 8
- 25
- Konu Sahibi berilr12334
-
Normalde erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar yapıldığında doğru sonuç verebiliyor ama geç döllenmede olmuş olabilir adet tarihini beklemek hatta 3-4 gün sonra yaparsanız kesin sonuç alırsınızKızlar adetime 3 gün var. Dayanamayıp test yaptım, hem kaset test hem de erken gebelik testi negatif. Sizce gebelik olsa çıkar mıydı? Yoksa tekrar test için adet gecikmesini mi beklemeyelim? Benim gibi olan var mı
Yumurtlama günü önemli olan canım ben bu ay erken yumurtlama yaşadım mesela. Eğer biliyorsan yumurtlamadan 9-10 gün sonra cikarKızlar adetime 3 gün var. Dayanamayıp test yaptım, hem kaset test hem de erken gebelik testi negatif. Sizce gebelik olsa çıkar mıydı? Yoksa tekrar test için adet gecikmesini mi beklemeyelim? Benim gibi olan var mı
Sorma bende öyleyimCanım belirtin yoksa adet gecikmesinden bi kaç gün sonra yap düzenli adet görüyorsan. Belirti de şöyle bişey araştırdığım kadarıyla adet öncesi belirtilerle genel olarak aynı şeyler sancı akıntı artışı ruh hali bozukluğu vs. Ben her ay hamileyim sandığım için belirtilere güvenmiyorum artık
Hiç acele etme regl 2 ya da 3 gün geçsin öyle test yap. Garanti olsun. Beklemek zor biliyorum ancak oyalancak aklını dağıtacak bişiler yap inşallah istediğin gibi olurKizlar iyi aksamlar gecen ay reglim bittikten sonra hic korunmadik bu ay reglime 15 gun var erken gebelik testi aldim ama negatif cikti ecz daha cok erken oldugunu soledi reglime bir hafta kala test yapmam gerekiomus kan versem mi daha erken mi bilemedim
Erken tabii adetine 6 gün kala erken gebelik testi var predictor diye o marka sağlam onu dene istersen ama en güzeli regl gecikmesi. Yok silik çıkmış falan oluyor sonra kafa karışıyor kimyasal falan çıkıyor üzülüyor insan kendimden biliyorum ondan dedim regl gecikmesi daha iyi diyeVenus10- ecz gittim daha cok erken dedi o yuzden bekliorum bakalim bir hafta tekrar test yapicam yada kan vericem negatif cikmasi normal degil mi
Ben adetime 4 gün kala öğrendim canım Allah’ıma şükürler olsun Şuan 8 haftalığız geç döllenmede olabilir bence adetin geçmesini bekle bir test daha yap rabbim gönlünde olanı ellerine nasip etsin inşallahKızlar adetime 3 gün var. Dayanamayıp test yaptım, hem kaset test hem de erken gebelik testi negatif. Sizce gebelik olsa çıkar mıydı? Yoksa tekrar test için adet gecikmesini mi beklemeyelim? Benim gibi olan var mı
Hayırlı olsun erken testle mi öğrenmiştiniz yoksa normal kaset testle miBen adetime 4 gün kala öğrendim canım Allah’ıma şükürler olsun Şuan 8 haftalığız geç döllenmede olabilir bence adetin geçmesini bekle bir test daha yap rabbim gönlünde olanı ellerine nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?