• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için erken mi ?

berilr12334

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
36
53
8
25
Kızlar adetime 3 gün var. Dayanamayıp test yaptım, hem kaset test hem de erken gebelik testi negatif. Sizce gebelik olsa çıkar mıydı? Yoksa tekrar test için adet gecikmesini mi beklemeyelim? Benim gibi olan var mı

Kızlar adetime 3 gün var. Dayanamayıp test yaptım, hem kaset test hem de erken gebelik testi negatif. Sizce gebelik olsa çıkar mıydı? Yoksa tekrar test için adet gecikmesini mi beklemeyelim? Benim gibi olan var mı
Normalde erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar yapıldığında doğru sonuç verebiliyor ama geç döllenmede olmuş olabilir adet tarihini beklemek hatta 3-4 gün sonra yaparsanız kesin sonuç alırsınız

Yumurtlama günü önemli olan canım ben bu ay erken yumurtlama yaşadım mesela. Eğer biliyorsan yumurtlamadan 9-10 gün sonra cikar

Ben bir gün kala öğrenmiştim. 3 gün de çok erken değil ama yine de en azından gelmesi gereken günü bekleyin net sonuç için.

Canım belirtin yoksa adet gecikmesinden bi kaç gün sonra yap düzenli adet görüyorsan. Belirti de şöyle bişey araştırdığım kadarıyla adet öncesi belirtilerle genel olarak aynı şeyler sancı akıntı artışı ruh hali bozukluğu vs. Ben her ay hamileyim sandığım için belirtilere güvenmiyorum artık 😂

Canım belirtin yoksa adet gecikmesinden bi kaç gün sonra yap düzenli adet görüyorsan. Belirti de şöyle bişey araştırdığım kadarıyla adet öncesi belirtilerle genel olarak aynı şeyler sancı akıntı artışı ruh hali bozukluğu vs. Ben her ay hamileyim sandığım için belirtilere güvenmiyorum artık 😂
Sorma bende öyleyim 😅 her ay hamileyim sanıyorum ama yine kırmızıları görüyorum. Psikolojik galiba. En ufak belirtiyi bile araştırır oldum hamile olabilir miyim diye

Kizlar iyi aksamlar gecen ay reglim bittikten sonra hic korunmadik bu ay reglime 15 gun var erken gebelik testi aldim ama negatif cikti ecz daha cok erken oldugunu soledi reglime bir hafta kala test yapmam gerekiomus kan versem mi daha erken mi bilemedim

Kizlar iyi aksamlar ben gecen ayki reglimden snra hic korunmadim reglime 15 gun var erken gebelik testi yaptim cikmafi kan testi yaptirsam mi acaba

Kizlar iyi aksamlar gecen ay reglim bittikten sonra hic korunmadik bu ay reglime 15 gun var erken gebelik testi aldim ama negatif cikti ecz daha cok erken oldugunu soledi reglime bir hafta kala test yapmam gerekiomus kan versem mi daha erken mi bilemedim
Hiç acele etme regl 2 ya da 3 gün geçsin öyle test yap. Garanti olsun. Beklemek zor biliyorum ancak oyalancak aklını dağıtacak bişiler yap inşallah istediğin gibi olur 🙏😘

Venus10- Venus10- ecz gittim daha cok erken dedi o yuzden bekliorum bakalim bir hafta tekrar test yapicam yada kan vericem negatif cikmasi normal degil mi

Varsa bile daha olusmamistirki adet gecneden belli olmaz cok acele ediyorsun bence tmm anliyorum seni ama boyle yapinca insanin stresten olmuyorüstüne birde stresten adet de geç geliyor

Venus10- Venus10- ecz gittim daha cok erken dedi o yuzden bekliorum bakalim bir hafta tekrar test yapicam yada kan vericem negatif cikmasi normal degil mi
Erken tabii adetine 6 gün kala erken gebelik testi var predictor diye o marka sağlam onu dene istersen ama en güzeli regl gecikmesi. Yok silik çıkmış falan oluyor sonra kafa karışıyor kimyasal falan çıkıyor üzülüyor insan kendimden biliyorum ondan dedim regl gecikmesi daha iyi diye

Ben adetime 4 gün kala öğrendim canım Allah’ıma şükürler olsun Şuan 8 haftalığız geç döllenmede olabilir bence adetin geçmesini bekle bir test daha yap rabbim gönlünde olanı ellerine nasip etsin inşallah 🙏

Ben adetime 4 gün kala öğrendim canım Allah’ıma şükürler olsun Şuan 8 haftalığız geç döllenmede olabilir bence adetin geçmesini bekle bir test daha yap rabbim gönlünde olanı ellerine nasip etsin inşallah 🙏
Hayırlı olsun erken testle mi öğrenmiştiniz yoksa normal kaset testle mi

Kizlar hayirli aksam lar bisi sorucam bn iki tane test yaptim pozitif cikti kan verdim negatif cokti sasirdim kaldim
20231004_235844.jpg

Back