gebelik testi hk

oglakkadini01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
64
25
Hanımlar Merhaba ,
Gebelik testini daha önceki Regl gecikmem de yapmıştım ilk bir hafta içinde idrar yoluyla yapılan testlerde gebelik ihtimali düşük oluyormuş . Regl 20 gğn gecikmesi sebebiyle artık gebe olduğumu düşünüp kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Bugün Regl gecikmem 11 gün oldu . Hamile kalma ihtimalim korunduğumuz için düşük olması sebebiyle kan testi yaptırmayı şu an için düşünmüyorum. Eczanelerde satılan gebelik testlerinde eğer varsa gebelik çıkması için 2 hafta gibi bir süre beklemem yeterli olur mu?

Gecikmeniz 11 gün olmuş. Şayet gebelik varsa eczaneden aldığınız testin sonucu yakalaması kuvvetle muhtemeldir. Ancak bu tarz gecikmeler sık sık oluyorsa en kısa sürede hormon değerlerinize baktırmanızı öneririm.

Hamileyseniz 11 gün gecikmede belli olur,gebelik testi alın bence

benim adetim geciktikten 3 gun sonra cikmisti..kimisinin adetinden 1 gun once bile belli oluyor kimisinin hic ama hic idrarinda cikmiyor kan testiyle tespit ediliyor hamilelik.
en temizi kan testi.

regl sürekli gecikiyorsa başka hormonal sorunlar olabilir
bebek istiyor musunuz istemiyor musunuz
bence kan testi yaptırın kökten öğrenin..

Reglm cok duzenli olur hic aksatmaz 1 yillik evliyim 2. Sefer bu sekilde gecikiyor. Kan testi yaptirdim bi onceki gecikmemde negatif cikti kan testi beni cok gerdigi icin gebelik testiyle bakmak istedim. Cocuk su an icin istemiyoruz ama olursa da uzulmem. Anne olmayi her kadin ister

Belli olurda kan testi zaten kesin çıkıyor ki. 3 gün geçince yaptırdı kuzenim hamile olduğunu ögrendi. İş arkadaşım 2 gün geçmişti onun bile yaptılar ve pozitif çıktı. Hormonal bir şey olabilir belki de.

Ben adetimin üstünden 3 gün geçince gebelik testinde öğrendim. kan testinde çıkmadıysa hamile değilsiniz

Uzgunum ama kan testinde hemen cikiyor. 1 gun bile gecikse belli olurdu. 11 gunde idrarda bile cikiyor
Evet kan testinde hemen ciktigini biliyorum idrar kesin olmuyor. Biraz once yaptim idrar testi ile nrgatif sonuc 11 gun old icin bende idrar testinde cikacagini dusunuyorum. Baska bi problem olabilir jinokologa gitmem gerekli sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…