• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hk.

cey0435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
21
16
38
28
Gündüz test yaptım ikisinde de silik çizgi 2 gün gecikmem var hiç bir belirtimde yok ne diyorsunuz hanımlar ? şok oldum 2 senedir bekliyoruz tüp bebek dediler zor dediler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🥲🥲

Eklentiler

• ECC17A29-2652-45DF-BEF3-FDF240AB7A7D.jpeg
    ECC17A29-2652-45DF-BEF3-FDF240AB7A7D.jpeg
    139,1 KB · Görüntüleme: 60
Gündüz test yaptım ikisinde de silik çizgi 2 gün gecikmem var hiç bir belirtimde yok ne diyorsunuz hanımlar ? şok oldum 2 senedir bekliyoruz tüp bebek dediler zor dediler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🥲🥲
Evet canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın🥰

Valla tertemiz hamilesin maşallah canım 🥰 kan ver hemen

Görürsün canım allahın izniyle inşallah çok seviniyorum uzun süre bekleyip kendiliğinden gebe kalanlara 🥰
burda bi doktora gitmiştim eşim için dedi direk tüp bebek o kadar kötü olduk ki daha sonda tüp bebek uzmanına gittik Allah ondan bin kere razı olsun rahim filmi vs çektirdi istersem direk tüp bebek der alırım paranızı ama sabır edin çok kötü değil kendiliğinden olur 6 ay geçti tam parayı ayarladık yaz gibi gidelim diyorduk ki bugün böyle çizgiyi görünce Raabim ol der ve olur 🤲🤲💜

burda bi doktora gitmiştim eşim için dedi direk tüp bebek o kadar kötü olduk ki daha sonda tüp bebek uzmanına gittik Allah ondan bin kere razı olsun rahim filmi vs çektirdi istersem direk tüp bebek der alırım paranızı ama sabır edin çok kötü değil kendiliğinden olur 6 ay geçti tam parayı ayarladık yaz gibi gidelim diyorduk ki bugün böyle çizgiyi görünce Raabim ol der ve olur 🤲🤲💜
Aynen öyle canım Allahtan umut kesilmez. Bende 3 seneyi geçti evliyim eşimede banada bir sorun yok dediler ama olmadı sonra bian tüp bebeğe karar verdik çok şükür bende ilk denemede gebe kaldım 🥰

Valla teste göre hamilesin kuzum bana da tüp bebeksiz bebeğin olmaz dediler ondan sonra iki defa hamile kaldım ikisi de kimyasal gebelik oldu ama üzülmüyorum en azından hamile kalabiliyorum 🥰 hayırlı olsun 🤲🏻

Valla teste göre hamilesin kuzum bana da tüp bebeksiz bebeğin olmaz dediler ondan sonra iki defa hamile kaldım ikisi de kimyasal gebelik oldu ama üzülmüyorum en azından hamile kalabiliyorum 🥰 hayırlı olsun 🤲🏻
kuzumm inşallah En yakın zamanda rabbim nasip etsin aratmasın 🤲🤲❤️ Kimyasal nasıl oluyor canım üzmek istemem seni 😔

kuzumm inşallah En yakın zamanda rabbim nasip etsin aratmasın 🤲🤲❤️ Kimyasal nasıl oluyor canım üzmek istemem seni 😔
Aynı hamilelik gibi oluyor ama sağlıksız gebelik oluyor tutunamıyor kalitesiz sperm ile kalitesiz yumurtadan kaynaklanıyormuş doktorum öyle dedi

Back