Gündüz test yaptım ikisinde de silik çizgi 2 gün gecikmem var hiç bir belirtimde yok ne diyorsunuz hanımlar ? şok oldum 2 senedir bekliyoruz tüp bebek dediler zor dediler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınGündüz test yaptım ikisinde de silik çizgi 2 gün gecikmem var hiç bir belirtimde yok ne diyorsunuz hanımlar ? şok oldum 2 senedir bekliyoruz tüp bebek dediler zor dediler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Çokkkk teşekkür ederim kuzum amin inşallah hala inanamıyorumEvet canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Valla tertemiz hamilesin maşallah canım kan ver hemenGündüz test yaptım ikisinde de silik çizgi 2 gün gecikmem var hiç bir belirtimde yok ne diyorsunuz hanımlar ? şok oldum 2 senedir bekliyoruz tüp bebek dediler zor dediler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Biliyorum o heyecanı bende daha yeni bı hamişim duygularını çok iyi anlıyorum canımÇokkkk teşekkür ederim kuzum amin inşallah hala inanamıyorum
Pazartesi gidicem sağlık ocağına keseyi görmeden inanamıcam ben galibaValla tertemiz hamilesin maşallah canım kan ver hemen
Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kuzum şeninde inşallahhhBiliyorum o heyecanı bende daha yeni bı hamişim duygularını çok iyi anlıyorum canım
Görürsün canım allahın izniyle inşallah çok seviniyorum uzun süre bekleyip kendiliğinden gebe kalanlaraPazartesi gidicem sağlık ocağına keseyi görmeden inanamıcam ben galiba
İnşallah canım amin Allah isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın insallahAllah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kuzum şeninde inşallahhh
Amin canım amin inşallahhhhİnşallah canım amin Allah isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın insallah
burda bi doktora gitmiştim eşim için dedi direk tüp bebek o kadar kötü olduk ki daha sonda tüp bebek uzmanına gittik Allah ondan bin kere razı olsun rahim filmi vs çektirdi istersem direk tüp bebek der alırım paranızı ama sabır edin çok kötü değil kendiliğinden olur 6 ay geçti tam parayı ayarladık yaz gibi gidelim diyorduk ki bugün böyle çizgiyi görünce Raabim ol der ve olurGörürsün canım allahın izniyle inşallah çok seviniyorum uzun süre bekleyip kendiliğinden gebe kalanlara
Aynen öyle canım Allahtan umut kesilmez. Bende 3 seneyi geçti evliyim eşimede banada bir sorun yok dediler ama olmadı sonra bian tüp bebeğe karar verdik çok şükür bende ilk denemede gebe kaldımburda bi doktora gitmiştim eşim için dedi direk tüp bebek o kadar kötü olduk ki daha sonda tüp bebek uzmanına gittik Allah ondan bin kere razı olsun rahim filmi vs çektirdi istersem direk tüp bebek der alırım paranızı ama sabır edin çok kötü değil kendiliğinden olur 6 ay geçti tam parayı ayarladık yaz gibi gidelim diyorduk ki bugün böyle çizgiyi görünce Raabim ol der ve olur
Valla teste göre hamilesin kuzum bana da tüp bebeksiz bebeğin olmaz dediler ondan sonra iki defa hamile kaldım ikisi de kimyasal gebelik oldu ama üzülmüyorum en azından hamile kalabiliyorum hayırlı olsunGündüz test yaptım ikisinde de silik çizgi 2 gün gecikmem var hiç bir belirtimde yok ne diyorsunuz hanımlar ? şok oldum 2 senedir bekliyoruz tüp bebek dediler zor dediler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ay Allah size bağışlasın inşllah sağlıcakla kucağına alırsınAynen öyle canım Allahtan umut kesilmez. Bende 3 seneyi geçti evliyim eşimede banada bir sorun yok dediler ama olmadı sonra bian tüp bebeğe karar verdik çok şükür bende ilk denemede gebe kaldım
kuzumm inşallah En yakın zamanda rabbim nasip etsin aratmasın Kimyasal nasıl oluyor canım üzmek istemem seniValla teste göre hamilesin kuzum bana da tüp bebeksiz bebeğin olmaz dediler ondan sonra iki defa hamile kaldım ikisi de kimyasal gebelik oldu ama üzülmüyorum en azından hamile kalabiliyorum hayırlı olsun
Aynı hamilelik gibi oluyor ama sağlıksız gebelik oluyor tutunamıyor kalitesiz sperm ile kalitesiz yumurtadan kaynaklanıyormuş doktorum öyle dedikuzumm inşallah En yakın zamanda rabbim nasip etsin aratmasın Kimyasal nasıl oluyor canım üzmek istemem seni
Kan idrar testiinde çıkıyor mu kuzumAynı hamilelik gibi oluyor ama sağlıksız gebelik oluyor tutunamıyor kalitesiz sperm ile kalitesiz yumurtadan kaynaklanıyormuş doktorum öyle dedi
Çıkıyor kuzum gebelik testinde bile çıkıyor ama kese oluşmadan düşüyorKan idrar testiinde çıkıyor mu kuzum
Hiç bişey yok şuan kuzum bi tek göğüslerim şiş o kadar çok acı falan yokSenin belirtilerin neydi oldu mu hiç