• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi Hakkında

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
298
İstanbul
Kızlar adet günüm henüz gelmedi.Ancak dün 2 test yaptım.2-3 dk bekledim negatif olduğunu düşünerek ilgilenmedim.Bi kaç saat sonra bi baktım ne göreyim ikiside pozitif.Bugün yine test yaptım.2. çizgi çok çok silik.Acaba ilk günkü testte bi sorun varmıydı diye düşünüyorum.Yarın sağlık ocağına gitsem mi yoksa adetimimi beklesem bilmiyorum

Kızlar adet günüm henüz gelmedi.Ancak dün 2 test yaptım.2-3 dk bekledim negatif olduğunu düşünerek ilgilenmedim.Bi kaç saat sonra bi baktım ne göreyim ikiside pozitif.Bugün yine test yaptım.2. çizgi çok çok silik.Acaba ilk günkü testte bi sorun varmıydı diye düşünüyorum.Yarın sağlık ocağına gitsem mi yoksa adetimimi beklesem bilmiyorum

merhaba tatlim.eger testler cok silikse hamilesin insallah.ama yinede kan testi yaptir.icin rahat etsin.insallah hamissindir:emir_bebek:

merhaba tatlim.eger testler siliksede hamilesin buyuk ihtimalle.en azindan bende oyle olmusdu.insallah hamissindir:emir_bebek:

en son yaptığın testin fotosunu çekip koayrmısın bakıp yorum yapalım ayrıca son yaptığın test ne kadar sürede 2.çizgi silik çıktı??

kızlar ilk ikisi gayet netti.Ama ikincisi çok silik.Yarın bir test daha yapacağım pozitif çıkarsa soluğu doktorda alacağım.Negatif çıkarsa bekleyeceğim.Adetime 2 gün var.

Evet bugün 2 test daha yaptım sonuçları .Yine biri belirgin diğeri çok çok silik.Ya kızlar resimde yolluyorum bide siz yorumlayın.

Eklentiler

• $Fotoğraf0122.jpg
    $Fotoğraf0122.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 92
Adet günün gelmeden yapılan test ne kadar güvenilir olabilir ki ?

Son düzenleme:
Evet bugün 2 test daha yaptım sonuçları .Yine biri belirgin diğeri çok çok silik.Ya kızlar resimde yolluyorum bide siz yorumlayın.

canim bence hamilesin.birde kan testi yaptir.tebrik ederim:emir_bebek:

Bugün sağlık ocağındanda gebelik testi yaptılar.Pozitif dediler.Yarın kan testi yapacağız.Adet günü gelmeden hamile olduğumu öğrenemez miyim??

Bugün sağlık ocağındanda gebelik testi yaptılar.Pozitif dediler.Yarın kan testi yapacağız.Adet günü gelmeden hamile olduğumu öğrenemez miyim??

oncelikle tebrikler.eger yumurtlama erken olmussa ogrenebilirsin:52:

Back