Gebelik testi hakkında

inciii kayaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
3
0
24
Arkadaşlar merhaba, herkesin hakkında hayırlısını diliyorum.
Adetim 11 gün geçti. Test sonuçlarım bu şekilde çıktı. Test yaptıkdan yarım saat sonra 2.Ci çizgi belli oluyor. Bu testlerde hemen 2.ci çizgi çıkarmı yoksa yarım saat geçtikten sonra felan mi çıkıyor?
16778786688254949387311652358922.jpg

Adetim 11 gün geçti. Test sonuçlarım bu şekilde çıktı. Test yaptıkdan yarım saat sonra 2.Ci çizgi belli oluyor. Bu testlerde hemen 2.ci çizgi çıkarmı yoksa yarım saat geçtikten sonra felan mi çıkıyor?Eki Görüntüle 3212944
Canım 11 gün gecikme için net bir kırmızı çizgi oluşması gerekmez mi bende bilmiyorum ama okuduğum bu yönde. Yinede allahtan Ümit kesilmez kan ver bence 🌸

Adetim 11 gün geçti. Test sonuçlarım bu şekilde çıktı. Test yaptıkdan yarım saat sonra 2.Ci çizgi belli oluyor. Bu testlerde hemen 2.ci çizgi çıkarmı yoksa yarım saat geçtikten sonra felan mi çıkıyor?Eki Görüntüle 3212944
İlk 5 dakika önemli
Sabah ilk idrarla yeniden yapın

Yaptiktan ne kadar zaman sonra cikti bu cizgi
İlk yarım saat içerisinde değildir buna eminim çünkü uyudum sabah ilk idrarla yapıp. Ama şöyle bir durum var aynı marka iki test yaptım ve diğerinde kuruma çizgisi belirmedi. Bir öncekini iki gün önce yapmıştım bu testi ise bugün. Karattı tarzında değil de pembeli bir çizgi olduğu için danışmak istedim kızlar

İlk yarım saat içerisinde değildir buna eminim çünkü uyudum sabah ilk idrarla yapıp. Ama şöyle bir durum var aynı marka iki test yaptım ve diğerinde kuruma çizgisi belirmedi. Bir öncekini iki gün önce yapmıştım bu testi ise bugün. Karattı tarzında değil de pembeli bir çizgi olduğu için danışmak istedim kızlar
Eger 5 dkk geçtiyse kuruma cizgisi olanlr bazi testlerde maalesef kirmizi bile denk geldi mirateck vardi bildigim pozitif cikmisti. Ama yanlismis. Testi tekrrlayin derim bazende hamileligi yeni olanlar sonradn pozitif gorduklerini okudum hatta az once biri yazmis yarim saat sonra cikmis ilk negatifmis adetini birgun gevince yapmis hemen cikmis. Denkte gelmis olablr ki dusuncem bu yönde

X