• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi fotoğrafta 2.Si silik yardımcı hamilelik varmı

Hamilelik varmi

• Var

OY: 10 90,9%
  • Yok

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11
Yüklenmemiş canim

Geldimi foto
IMG-20180926-WA0000.jpg
IMG-20180926-WA0000.jpg IMG-20180926-WA0000.jpg

Çizgi hemen çıktıysa evet hamilesin :)

Adet günüm aslında yarın başlıyacak bundan bunu sabah yaptım dün akşam da yapmıştım gene çizgi var di ama bu kadar belirgin değildi
Hamilesin kesin canım doktora git hemen ayy gözün aydın darısı başıma insallah bende görürüm insallah böyle

Sağol insallah allah sana da hayırlısını sagliklisini nasip etsin isteyen herkese ınsallah.. yalnız bisey diyecegim diğeri kadar belirgin değil acaba negatif olma ihtimali varmıdır. Şöyle soyleyeyim 3 kere test yaptım ben ilki hayali çizgi gibiydi ikinci bi tık daha kendi birazda olsa gösteriyodu bu en son yaptığım direk kendini gosteriyo git gi de belirginlesmesi hamilelikmidir kesin acaba umutlanayimmi yani kesin

Sağol insallah allah sana da hayırlısını sagliklisini nasip etsin isteyen herkese ınsallah.. yalnız bisey diyecegim diğeri kadar belirgin değil acaba negatif olma ihtimali varmıdır. Şöyle soyleyeyim 3 kere test yaptım ben ilki hayali çizgi gibiydi ikinci bi tık daha kendi birazda olsa gösteriyodu bu en son yaptığım direk kendini gosteriyo git gi de belirginlesmesi hamilelikmidir kesin acaba umutlanayimmi yani kesin
Evet evet art arda koyulasinca sağlıklı gebelik ve gebelik var denir ama bugün doktora git sansin var ise

Aslında hayır soyle şöyleleyim 1 sene daha dolmadı bile evliligimde bi 6 kez sanırım hamile kalmaya çalıştım olmamıştı ben çok alışkın tek çizgi ye ondan şaşırdım çok:))

10 dakikadan sonra ne kadar koyulasirsa koyulassin geçersiz. Ama hemen çıktıysa vardır bence Hayırlısı olsun inşallah

Back