Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy evet bu bariz pozitif günün geçtimi canm
Adet günüm aslında yarın başlıyacak bundan bunu sabah yaptım dün akşam da yapmıştım gene çizgi var di ama bu kadar belirgin değildiAyyy evet bu bariz pozitif günün geçtimi canm
Hamilesin kesin canım doktora git hemen ayy gözün aydın darısı başıma insallah bende görürüm insallah böyleAdet günüm aslında yarın başlıyacak bundan bunu sabah yaptım dün akşam da yapmıştım gene çizgi var di ama bu kadar belirgin değildi
Evet evet art arda koyulasinca sağlıklı gebelik ve gebelik var denir ama bugün doktora git sansin var iseSağol insallah allah sana da hayırlısını sagliklisini nasip etsin isteyen herkese ınsallah.. yalnız bisey diyecegim diğeri kadar belirgin değil acaba negatif olma ihtimali varmıdır. Şöyle soyleyeyim 3 kere test yaptım ben ilki hayali çizgi gibiydi ikinci bi tık daha kendi birazda olsa gösteriyodu bu en son yaptığım direk kendini gosteriyo git gi de belirginlesmesi hamilelikmidir kesin acaba umutlanayimmi yani kesin
hamilesin hayırlı olsun
Cidden mi yaa çok şaşkınımhamilesin hayırlı olsun![]()
2 3 dakika icinde cikmistiÇizgi hemen çıktıysa evet hamilesin :)
yani kesin var bence. ilk hamilelik mi2 3 dakika icinde cikmisti
Evet yani hamileysem ilk olacak inşallahyani kesin var bence. ilk hamilelik mi
Hayırlı olsun hamilesiniz :)
Sagolun ınsallah:))Hayırlı olsun hamilesiniz :)