• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi en erken ne zaman yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MmerVveeEee

B:85,5🔻G:71,4🔻H:60
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
718
3.360
28
33
Yumurtlamadan 9 gün sonra gebelik testi yaptım negatifti. Siz en erken ne zaman öğrendiniz Hanımlar? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🙏

Bugün sabah yaptığım gebelik testi
IMG_20200709_211402.webp

Enabızdan bakıyosunuz galiba. Bir gün sonra sonuç yansıtılabiliyor genelde enabıza. Yarın tekrar bakın. Bu şekilde olup birgün sonra değer girilen çok kişi oluyo
Evet e nabizdan baktım. Hadi ya öyle oluyor mu😯heyecanlandırdın beni🤩

Evet e nabizdan baktım. Hadi ya öyle oluyor mu😯heyecanlandırdın beni🤩
Bugün verdiyseniz kanı, yarın sabah bakın enabıza. Kan verir vermez enabıza bu sizin gösterdiiğiniz şekliyle bilgi giriliyor. Birgün sonra,sonuç yansıtılıyor. Allah gönlünüze göre versin. Hamilelik bekleyip de hamile kalamamak çok zor :(

Bugün verdiyseniz kanı, yarın sabah bakın enabıza. Kan verir vermez enabıza bu sizin gösterdiiğiniz şekliyle bilgi giriliyor. Birgün sonra,sonuç yansıtılıyor. Allah gönlünüze göre versin. Hamilelik bekleyip de hamile kalamamak çok zor :KK43:
Aynen öyle Canım, 7 yıldır bunun için uğraşıyoruz gerçekten zor. Rabbim kimseye evlat eksitligini gostermesin

Back