Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemeyi denicem bende en pazartesi kan veririm haftasomu regl olmazsam Allahın izniyle bisey olmaz insallah sizin bebişe

Daha cok yeni bakalım nasil decam edecek. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize:anne::anne::anneadayı::halay:
Benimde çatlatma iğnesinin 11.günü ikinci çizgiyi çok net gördüm. Senin çizgi gibiydi 15 civarındaydı muhtemelen. En geç salı kan vereceğim. Kasıklarım çok fena ağrıyor karnımın altı şiş gibi ve belim çok fazla ağrıyor. Sende var mı ağrı

Benimde çatlatma iğnesinin 11.günü ikinci çizgiyi çok net gördüm. Senin çizgi gibiydi 15 civarındaydı muhtemelen. En geç salı kan vereceğim. Kasıklarım çok fena ağrıyor karnımın altı şiş gibi ve belim çok fazla ağrıyor. Sende var mı ağrı
Evet hafif ama sürekli bir ağrı var. Cok ypruldugumda biraz daha artan bir ağrı. Ilk beta baktirdigim gun geçen sali kahverengi leke gelmişti. Simdi lavaboya kalktım ic camasirimda yine kahverengi lekeler var bu sefer biraz daha fazla. Dün ev işi yaptım ve çok yorulmuştum ondn mi acaba kendimi cok mu zorladim. Ilkinde ev tasimistim işten dönerken elimde agir posetler bie tasirdim hic boyle olmamıştı.

Evet hafif ama sürekli bir ağrı var. Cok ypruldugumda biraz daha artan bir ağrı. Ilk beta baktirdigim gun geçen sali kahverengi leke gelmişti. Simdi lavaboya kalktım ic camasirimda yine kahverengi lekeler var bu sefer biraz daha fazla. Dün ev işi yaptım ve çok yorulmuştum ondn mi acaba kendimi cok mu zorladim. Ilkinde ev tasimistim işten dönerken elimde agir posetler bie tasirdim hic boyle olmamıştı.
Bende leke yok ama ağrı var adet olacakmışım gibi gaz sancısı gibi. Dün korktum dış gebeliğe filan baktım, onda tek taraflı ağrı olurmuş benim iki taraflı Allah'tan. Kendine dikkat et ağır kaldırma artık. Tehlikeli dönemler buralar

Bende leke yok ama ağrı var adet olacakmışım gibi gaz sancısı gibi. Dün korktum dış gebeliğe filan baktım, onda tek taraflı ağrı olurmuş benim iki taraflı Allah'tan. Kendine dikkat et ağır kaldırma artık. Tehlikeli dönemler buralar
Dikkat etmeue çalışıyorum ama pek olmuy .
Sizde dikkat edin. Yarin kan verecek misiniz

Dikkat etmeue çalışıyorum ama pek olmuy .
Sizde dikkat edin. Yarin kan verecek misiniz
Evet evde idrar testiyle takip ediyorum yarın kan vercez.Ben bulaşıkları yıkarken bile bin defa düşünüyorum. Kayıplarım çok fazla. Zaten iğneden sonra progesteron a başladık kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. İğneddn sonra 5 gün estrofem kullandım. Alınacak önlemleri alıyorum tedbir benden takdir Allahtan
IMG_20181104_110740.jpg

Evet evde idrar testiyle takip ediyorum yarın kan vercez.Ben bulaşıkları yıkarken bile bin defa düşünüyorum. Kayıplarım çok fazla. Zaten iğneden sonra progesteron a başladık kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. İğneddn sonra 5 gün estrofem kullandım. Alınacak önlemleri alıyorum tedbir benden takdir AllahtanEki Görüntüle 2202917
Beta yükseliyor. O zaman siz cok dikkat edin. Rabbim sag salim dogmayi nasip etsin inşallah:anneadayı::anneadayı: bende bugun tekrar gebelik testi yaptım

Eklentiler

• 20181104_091616.jpg
    20181104_091616.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 221
Evet evde idrar testiyle takip ediyorum yarın kan vercez.Ben bulaşıkları yıkarken bile bin defa düşünüyorum. Kayıplarım çok fazla. Zaten iğneden sonra progesteron a başladık kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. İğneddn sonra 5 gün estrofem kullandım. Alınacak önlemleri alıyorum tedbir benden takdir AllahtanEki Görüntüle 2202917
Sizin 12. Gun benim 13. Gun gıbı koyuluk olarak. Rabbim sağ salim dogmalarini nasip etsin:anne::anne:

Back