Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok silik bir bant görüyorum. Keşke sabah ilk idrarla yapsaydın.
Sabah ilk idrarla yaptim canim.
ilk dakikada mi belirdi? kaç gün var adetine
yok ilk dakikada belirmedi canim sonra belirdi. Ama canim bu ay cok degisik durum yasadim normalde 27 eylulde ovulasyon pik oldu 24 eylulde hsg cektirmistim sonra 20 ekimde tekrar oylesine yine ovu pozitif oldu tekrar yumurtladim ve ovulasyon testi siliklesti yani yumurtlamadan s 9 gun sonra yaptim bu testi ama ilk kez yaptim testin kendi cizgisimi bilemedim

Sabah ilk idrarla yaptim canim.
yok ilk dakikada belirmedi canim sonra belirdi. Ama canim bu ay cok degisik durum yasadim normalde 27 eylulde ovulasyon pik oldu 24 eylulde hsg cektirmistim sonra 20 ekimde tekrar oylesine yine ovu pozitif oldu tekrar yumurtladim ve ovulasyon testi siliklesti yani yumurtlamadan s 9 gun sonra yaptim bu testi ama ilk kez yaptim testin kendi cizgisimi bilemedim
test için erken zaten 9.günde silik çıkar
ama ilk dakikada belirdiyse kesin derdim
yarın tekrarla bence testi :)

Sanki cok cok silik bir cizgi var gibi Bird e fotoğrafta pek çıkmıyor bugün tekrar test yaptin mi
yapmadım cunku bu erken gebelık testiydi bunu ilk kez kullandım başkada elimde yoktu. Hiç kullanmadım bunu acaba testin kendi çizgisi olabilir mi seninde silik çizgiydi sen ölçtürmüşmüydün gebemisin canım

Canım üzmek istemem inşallah yaniliyorumdur.

Bana sanki testin çizgisi gibi geldi. Çünkü beyaz çıkmış yada resimde mi öyle gözüküyor bilemedim.
olabilir canım normal testlerde bembeyaz çıkıyor hanı öyle çizgi çıkmıyor ama bu test biraz garip ilk kezde yaptım normal gebelik testi olsa biliyorum testin çizgisi yok bembeyaz çıkıyor:)

Yumurtanın 11. Günü bugün kanda beta hcg 14.4 cikti
Tebrik ederim:anneadayı: yumurtlamanın 11.gününe göre gayet iyi bir değer :KK200: ben de ilk değerime düşük demiştim, doktorumsa; aslında 5 denir ama 10 ve üzeri benim için gebeliktir bu kadar erken tespitlerde, bundan sonra yükselerek artar zaten demişti. Öyle de oldu. İnşallah sizin de katlanarak artacaktır :KK200:

Tebrik ederim:anneadayı: yumurtlamanın 11.gününe göre gayet iyi bir değer :KK200: ben de ilk değerime düşük demiştim, doktorumsa; aslında 5 denir ama 10 ve üzeri benim için gebeliktir bu kadar erken tespitlerde, bundan sonra yükselerek artar zaten demişti. Öyle de oldu. İnşallah sizin de katlanarak artacaktır :KK200:
Neden düşük olsun gayet iyi çok erken zaten.
yok canim yumurtanin 11. Gunu icin iyi bir deger tebrik ederim darısı başıma inşallah:)
Amin insaalah rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bugun hafif bir kanamam oldu. Peçeteye geldi. O yüzden pek umutlu olamıyorum. Insalah benimle kalir:anne:

Benim eski testlerimi yükledim. İlk resimde bugün yazan, ikinci resimde 31 Mart olan, o gün kan değerim 21,5çıkmıştı... Karşılaştırmak istersen bakabilirsin, senin testin sanki daha belirgin benim ilk testten :)

Adınıza çok seviniyorum. o kadar heyecanlanıyorum ki buradan yükselmeleri takip ederken.
umarım bende birgün böyle çok mutlu olabilirim. hayırlısı ile sağlıkla inşallah. herşey güzel gönlünüzce olsun

Adınıza çok seviniyorum. o kadar heyecanlanıyorum ki buradan yükselmeleri takip ederken.
umarım bende birgün böyle çok mutlu olabilirim. hayırlısı ile sağlıkla inşallah. herşey güzel gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim.. Olacak inşallah, siz de o gün eğer unutmazsanız beni etiketleyip haber verirseniz ben de sizin mutluluğunuzu paylaşırım :KK200:

Tedavi oluyorduk ama hiç umudum da yoktu, sanki hiçbir zaman bebek sahibi olamayacakmışız gibi düşünüyordum ve elhamdulillah hiç ummadığım bir anda mucizemize kavuştuk, şimdi gün sayıyoruz... Allaha binlerce şükür... Darısı isteyen herkesin başına, en kısa zamanda :KK200:

Çok teşekkür ederim.. Olacak inşallah, siz de o gün eğer unutmazsanız beni etiketleyip haber verirseniz ben de sizin mutluluğunuzu paylaşırım :KK200:

Tedavi oluyorduk ama hiç umudum da yoktu, sanki hiçbir zaman bebek sahibi olamayacakmışız gibi düşünüyordum ve elhamdulillah hiç ummadığım bir anda mucizemize kavuştuk, şimdi gün sayıyoruz... Allaha binlerce şükür... Darısı isteyen herkesin başına, en kısa zamanda :KK200:

Hepimiz aynı hisleri yaşadık yaşıyoruz sanırım

Back