Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
htrlıyor msnz son adet tarhnizi o zamanlarda bu testleri adete yakın mı yapmştınz?

Teşekkür ederim aslimda ikisinin arasi gibi galiba 30 mart ile 31 mart ayy cok heyecanlandım

Ben de albi test ile yaptım sonuç aynı ikinci çizgi silik.Son adet tarihim 3 ekimdi bat 1 ya da 2 kasım.Yarın farklı bir markayla tekrar deneyeceğim beyazkelebekt tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı olsun herkes icin. Albi erken gebelik testi mi peki. Ben laboquick normal gebelik testi ile yaptim. Eeken gebelik tesri alsammi bilemiyorum.

Hayırlısı olsun herkes icin. Albi erken gebelik testi mi peki. Ben laboquick normal gebelik testi ile yaptim. Eeken gebelik tesri alsammi bilemiyorum.
Normal gebelik testi.Olumsuz yorumlar var.O yüzden farklı normal gebelik testiyle yapacağım.Sizin bence gebelik bariz var.Yine Allah bilir tabi.İçiniz rahat olsun yarın kan verin.

Kizlar benim erken gebelik testinede bakabilir misiniz yoksa testin kendi cizgisimi

Eklentiler

• 20181029_222016.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 274
Kimyasal yaşadığında değerlerin nasıldı ? Sonrası kanaman ağrı çok oldu mu? Bir de sonraki adetin ne zaman oldu? Üstüste soruyorum çünkü benzer bir durum yaşıyorum.
tabi sorabilirsn cnm. 505,ti değerim baya yüksekti aslında kmyasal olduğuna ihtimal vermedk ama değer yükselmedi kanamam önce leke leke oldu yerleşme sandık. pzt kontrolümüz vardı ama öncesinde cuma sabah baya fazla kanama oldu hemen dr.a gttik değer 83'e düşmüş. dr. bunun her kadında olableceğini hamile kalabildiğini bir nevi anladığımızı vb. cümlelerle beni teselli etti. Ama öyle üzüldm kii.. Dr. korunmaya gerek olmadığını da söyledi. O gün eve gelince psikolojik mi artık bilemiyorum kanamam başladı . aslında sonradan sevndm hemen kanama oldu diye ... Çok sancılı oldu bnmki adet ağrısından daha şiddetliydi yoğundu. Pıhtı halinde parçalar çıkmıştı. Sonraki ay da adetm erken geldi normalde adetlerim düzenszdi. Belki kmyasal vücudumu düzene sokmuştur ddim. Bu ay beklemedeyim bat 9 kasım. bakalım....

Slm yumurtlamanin 10. Gununde idrarda gebelik testi yaptım suan icin cok erken ama dayanamadimbu sekilde çıktı. Cok cok silik.bir çizgi görüyorum. Sizde görebiliyor musunuz yoksa ben hayali bir cizgi görüyorum
bende bu sekilde öğrendim yumurtlamamın 10.günüydü:)
tabii öenmli olan hemen 1 dakika içinde bu silik çizginin belirmesi
akşamına beta baktırmıştım 34 le başlamıştık yola :)

Benim sat 29 eylül bat ise 24 ekim.
23 ekimde beta 9,2
26 ekimde 60
28 ekimde ise 73 çıktı. Bu arada 26 ekimde progesterona da baktırmıştık (öncesinde iki kaybım daha olduğu için doktorum beta ile birlikte progesteron da istemişti) progesteron biraz düşük çıkınca ilaca başladık 12 saatte bir 2 doz olarak alıyorum. Yani günde 4 kapsül. Hafif kasık ağrısı dışında ağrım Yok. Kanama da yok. Yarın tekrar beta baktıracam. Ama işin açıkçası pek umudum kalmadı.

sıkıntı yapma cnm bn o zamanlar hyrlısı neyse öyle olsn dua ettm . sen de öyle yap. zaten aksini yapsak da elden bişi de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…