- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Sanki idrar fazla damlatılmış gibi duruyor. Tekrar test yapmak lazım belki de doğrudur. En iyisi yeniden test yapmak bence. İnşallah hamilseinizdir.Canım fotografa bi bakarmısın testmi bozuk yoksa varmı yokmu ? İdrar 4-5 damla damlat yazıyodu arkasında öyle yaptım test bebe tıme
Ayy çok sevindim anlatamamEvet canım şükür. Pazartesi günü ikisini de gördük kalpleri duyduk. Sen ne yaptın nasılsın
Amin hayırlısı sağlıklı olsunlar da. Hem kendi doktoruma gittim hemde bulunduğum ilçedeki doktora gittim. O da iyi ilgili buraya da gelin takip edelim dedi. Hatta salı günü tekrar çağırdı sık çağıracağım dedi.pazartesi gunu Crp 13 çıktı doktor antibiyotik ve probiyotik gıda takviyesi verdi. Antibiyotik biraz korkutuyor ama biliyorum ki enfeksiyon daha tehlikeli. Ertesi gün 7,5 olmuştu şimdi bitmiştir heralde. Diğer bebekleri enfeksiyon sebebiyle kaybettim onun için biraz telaslandikAyy çok sevindim anlatamamben tekrar gitmedim. Tek bebek kalp atışı vardı en son. Bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Herşey daha net olur o zaman. Sağlıklı sıhhatli olurlar bebişlerimiz inşallah
Şimdi nasılsın canım ilaçlara devam ediyor musun sende bebislerde iyidir insallah.Amin hayırlısı sağlıklı olsunlar da. Hem kendi doktoruma gittim hemde bulunduğum ilçedeki doktora gittim. O da iyi ilgili buraya da gelin takip edelim dedi. Hatta salı günü tekrar çağırdı sık çağıracağım dedi.pazartesi gunu Crp 13 çıktı doktor antibiyotik ve probiyotik gıda takviyesi verdi. Antibiyotik biraz korkutuyor ama biliyorum ki enfeksiyon daha tehlikeli. Ertesi gün 7,5 olmuştu şimdi bitmiştir heralde. Diğer bebekleri enfeksiyon sebebiyle kaybettim onun için biraz telaslandik
Crp hallettik ama bu defa lökosit çıktı. Bebekler ve ben iyiyiz şimdi değerler normale dönmüş. 3 gündür hastanedeyim ve antibiyotik tedavisi görüyorum. Gözlem amaçlı doktor bırakmadı. Bugün çıkacağımızı umuyoruz. 12.haftada rahim ölçülecek ve gerekirse dikis atılacak. 16. Haftaya kadar rahim hep ölçülecek bakalım hayırlısıŞimdi nasılsın canım ilaçlara devam ediyor musun sende bebislerde iyidir insallah.
Bence hemen kan testi yaptırmalısın yaptıgın test çok net şekilde hamile oldugunu gösteriyorEki Görüntüle 2217958 arkadaşlar adetımı 4 gün geçti bugun test yaptım ama bu silik çizgimi normal çizgimi anlamadım
Hamilesin hayırlı olsunEki Görüntüle 2217958 arkadaşlar adetımı 4 gün geçti bugun test yaptım ama bu silik çizgimi normal çizgimi anlamadım
Hala daha yaptırmadımhaftataya gıdecem insallhBence hemen kan testi yaptırmalısın yaptıgın test çok net şekilde hamile oldugunu gösteriyor
Teşekkür ler daha kan testi yaptırmadımHamilesin hayırlı olsun
Yaptir bence biran OnceTeşekkür ler daha kan testi yaptırmadım
Valla gitmeyede korkuyorum okadar çok şey okudum ki bılmem kesesi kalp atışı kimyasalı filan ama mecburen gıdecem doktor arıyodum buldumYaptir bence biran Once
Slm canım nasılsın bebislerin nasıl uzun zaman olduHayırlısı olsun canım. Allah onu sağ salim kavuştursun. Allah aratmasın da tek yada iki önemli değil kucağımız boş kalmasın
Top gibi akıntın gelmişse gebe olma ihtimalin yüksek cnm. 7. Gün testte de bi hayalet çizgi gördüm sanki.Ne olur bana yardım edin deneyimli olanlarınız. Çok üzülüyorum. Klomen+ovitrelle tedavisi oldum 7 ocak 18.00 da çatlatma iğnemi vurundum. 6-8-9 ocak ve gün aşırı ilişki oldu. Bugün 10.gün. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor. Dünde beyaz şeffaf karışık ceviz büyüklüğü peçeteye lop şeklinden akıntı geldi bir sefer. İğne etkisi geçmişmi diye 7. gün test yaptım yok denecek kadar silik çıktı. Bugün 10. Gün yine yaptım test sahada silik. Çıplak gözle anlaşılması çok çok zor kör olacaktım. Fotoğrafın tonunu değiştirdim sizce nasıl sizin 10. Gün testlerinize benzettim. Ne olur cevap verin.
Evet görünüyor ama iğnenin etkisindendir diye düşünüyorum ben. Ama bu akıntı gebelik belirtisi mi duydunuz mu hiç top gibi akıntısı olup hamile olan. Ve bir kere oldu birdaha hiç öyle gelmediTop gibi akıntın gelmişse gebe olma ihtimalin yüksek cnm. 7. Gün testte de bi hayalet çizgi gördüm sanki.
Evet arkadaşımın öyle akıntısı olmuştu ve hamile kalmıştı zaten Kızı oldu :) annesinin de top gibi akıntısı olurmuş gebelik belirtisi demişti banaEvet görünüyor ama iğnenin etkisindendir diye düşünüyorum ben. Ama bu akıntı gebelik belirtisi mi duydunuz mu hiç top gibi akıntısı olup hamile olan. Ve bir kere oldu birdaha hiç öyle gelmedi
Ay canım ağzından bal damlıyor yaaa inşallah benimde öyle olur hayırlısıyla.Evet arkadaşımın öyle akıntısı olmuştu ve hamile kalmıştı zaten Kızı oldu :) annesinin de top gibi akıntısı olurmuş gebelik belirtisi demişti bana
Evet uzun zaman oldu. Ben arada girip bakıyorum sen pek siteye girmiyorsun. Bebekler iyi çok sukur. Şimdilik sıkıntı yok. İki kız gibi senin cinsiyet tahmini var mı :)) evde yatiyorum dinleniyorum oyuncak oruyorum vakit çabuk geçiyor:)) sen naptın bebiş naislSlm canım nasılsın bebislerin nasıl uzun zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?