- Konu Sahibi beyazkelebekt
Benim ikinci ilkinde olmadı maalesef.Ya bende 1 seneyi geckin istiyorum hamile kalmak ama bi sekilde olmadi catlatma ignesini ilk kez mi vuruldun peki ? Ilk seferde kesin tutuyormuymus ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikinci ilkinde olmadı maalesef.Ya bende 1 seneyi geckin istiyorum hamile kalmak ama bi sekilde olmadi catlatma ignesini ilk kez mi vuruldun peki ? Ilk seferde kesin tutuyormuymus ki ?
Asilama dusunmuyormusun peki ?Benim ikinci ilkinde olmadı maalesef.
Canim geçen gün konuştuk ya seninle yazmıştım her şeyi sana eski konuşmalara bi bakAsilama dusunmuyormusun peki ?
Senin sorunun neymis ? Doktor ne dedi
Benim fah hormonum yuksekmis bide polikistik overim varmis
Kusura bakma valla simdi hatirladim okudumCanim geçen gün konuştuk ya seninle yazmıştım her şeyi sana eski konuşmalara bi bak![]()
Ben doktoruma tekrar catlatma ignesi tedavisi uygulayalim dedim bana 2. Si olmaz dediydi bide profosor olcakCanim geçen gün konuştuk ya seninle yazmıştım her şeyi sana eski konuşmalara bi bak![]()
Öğrenince yaz canim bu ay aşılama dedi zaten ama bakalım ya çok sıkıldım doktora git gel her ay hüsran sürekli stres sürekli onu düşünüyorum belki ara verebilirim biraz kullandigim ilaçlardan da sürekli kendimi sis ve gergin hissediyorum o yüzden sinirliyim herşeye çok büyük tepki veriyorum eşimle aram bozulcak böyle giderse eşimde zaten istersen biraz ara ver kendini çok yıprattın diyo dinlenmek istiyorum yani kısacası.Kusura bakma valla simdi hatirladim okudum
Doktoruna kizdim neden kistleri galeye almadiki cok ilginc seninde baya olmus olmayali aslinda catlatma ignesiyle kalan cok var ama demekki nasip kismet bana doktorum catlatma ignesi ile yumurta buyutmesi ignesini beraber aldirdi catlatmayi vurmadiydi hala evde durur mesela o igne bazen diyorum al vur su igneyi ama yapmam iste bebegim skinti olur falan Allah korusun Ben bu hafta ici doktora gitcem hamilelikten dolayi hemde adetlerim icin bizim bi yakinimiz 6 ayda bi adet oluyodu doktorlara gitmis kalamazsin demis baska bi doktora gitmis ona bi ilac vermis o ay kalmis insallah bende ona gitmeyi dusunuyorum sana ismini ogrendigimdede yazarim doktoruna bi sorarsin olmazsa ama bekletme sen direk asilama gec bence
O doktor saçmalamış benim ablam 3 4 kez filan vurulduBen doktoruma tekrar catlatma ignesi tedavisi uygulayalim dedim bana 2. Si olmaz dediydi bide profosor olcak
Ya iste doktor var doktor var bizde bekledik bekledik baktik olmuyo dedik en iyisine gidelim dedik ama gicigin teki cikti vurmadi igneyi bostan yere evde duruyor iste canim 1 senedir gidip geliyomusun bak istersen 1 -2 ay ara ver ben bu hafta gidicem ikimizde bi deneyelim bakalim su ilaci ondan sonra zaten benimde cok vaktim yok esim bi kac aya yurt diisina gidecek kalmam lazim bi sekilde obur ayda olmazsa kesin asilama yaptircam sende oyle yap bence ama durumunuz musaitse bence guzel bi tatil yapin cok yorulmusa benziyosun hastanelerden doktorlardanO doktor saçmalamış benim ablam 3 4 kez filan vuruldu
Bu akşam üzeri adet oldum yine ben. Çarşambaya randevu aldım gidip muayene olucam bu ay çok göğüs ağrısı çektim süt hormonumda bi sorun var mı diye baktırcam sonrada bi kaç ay dinlenmek istediğimi söylucem en azından bahar ayına kadar devam etmek istemiyorum mart nisan ayina kadar kendimiz deneriz olmazsa yine devam edicem aşılama tüp bebek artık ne olursa bugün çok ağladım eşimde kızdı bi daha bunun için ağladığını görürsem vazgeçerim bu işten sen kendini üz diye ugrasmiyoruz filan dedi sağolsun sakinleştirdi beni. Canım rahim filminden sonra tatilede çıktık kafamızı dağıttık hiç bişey düşünmeden eğlendik ama bilinç altı heralde yinede olmadı.Ya iste doktor var doktor var bizde bekledik bekledik baktik olmuyo dedik en iyisine gidelim dedik ama gicigin teki cikti vurmadi igneyi bostan yere evde duruyor iste canim 1 senedir gidip geliyomusun bak istersen 1 -2 ay ara ver ben bu hafta gidicem ikimizde bi deneyelim bakalim su ilaci ondan sonra zaten benimde cok vaktim yok esim bi kac aya yurt diisina gidecek kalmam lazim bi sekilde obur ayda olmazsa kesin asilama yaptircam sende oyle yap bence ama durumunuz musaitse bence guzel bi tatil yapin cok yorulmusa benziyosun hastanelerden doktorlardan
En iyisi canim uzun suredir ugras ugras bebekde lazim ama iste senin sagligin psikolojin daha onemli sen dinlen bi kac ay hatta varya bence bi kac ay ara verin cocuk meselesine kafandan o cikmis olsun varsin 2 ay sonra olsun 1 ay bi denemeyin bi birakin bakalim belkide vucudunda dinlenmek istiyodur bu doktora gidicem olmazsa zaten esim yurt disina gidicek bi 6 ay bizde ara vercez mecbur ama seni cok iyi anliyorum daha dun bende bu konu icin agladim esim kizdi senden daha degerli degil birak artik su cocuk meselesini gel ara verelim biraz olmuyosa gider asilama tup bebek yapariz ama bi ara ver kafani topla dedi benimde adetim o kadar cok duzensizki gecen ay hic olmadim bu ayda bekliyorum bakalimBu akşam üzeri adet oldum yine ben. Çarşambaya randevu aldım gidip muayene olucam bu ay çok göğüs ağrısı çektim süt hormonumda bi sorun var mı diye baktırcam sonrada bi kaç ay dinlenmek istediğimi söylucem en azından bahar ayına kadar devam etmek istemiyorum mart nisan ayina kadar kendimiz deneriz olmazsa yine devam edicem aşılama tüp bebek artık ne olursa bugün çok ağladım eşimde kızdı bi daha bunun için ağladığını görürsem vazgeçerim bu işten sen kendini üz diye ugrasmiyoruz filan dedi sağolsun sakinleştirdi beni. Canım rahim filminden sonra tatilede çıktık kafamızı dağıttık hiç bişey düşünmeden eğlendik ama bilinç altı heralde yinede olmadı.
Bu akşam üzeri adet oldum yine ben. Çarşambaya randevu aldım gidip muayene olucam bu ay çok göğüs ağrısı çektim süt hormonumda bi sorun var mı diye baktırcam sonrada bi kaç ay dinlenmek istediğimi söylucem en azından bahar ayına kadar devam etmek istemiyorum mart nisan ayina kadar kendimiz deneriz olmazsa yine devam edicem aşılama tüp bebek artık ne olursa bugün çok ağladım eşimde kızdı bi daha bunun için ağladığını görürsem vazgeçerim bu işten sen kendini üz diye ugrasmiyoruz filan dedi sağolsun sakinleştirdi beni. Canım rahim filminden sonra tatilede çıktık kafamızı dağıttık hiç bişey düşünmeden eğlendik ama bilinç altı heralde yinede olmadı.
Yumurtan çatlıyor olabilir geç adet oluyosan belki oda geç çatliyordur bugünleri değerlendirin benceYa benim bu ay akintim cok cok fazla gelmeye basladi neden oldugunuda bilemedim insallah bi sknti yoktur bakalim bi kac gune doktora gitcem bende baktiriyim neyin nesiymis
Ama yaklasik 20-25 gundur varYumurtan çatlıyor olabilir geç adet oluyosan belki oda geç çatliyordur bugünleri değerlendirin bence
Hadi ya benimde öyleydi sürekli oluyordu bide yanma filan oluyordu ben ne çektim yıllarca bekarligimdan beri vardı. Rahim filmi çekildikten sonra hepsi geçti çok şükür. Ne akıntı ne yanma hiç bişey kalmadı.Ama yaklasik 20-25 gundur var
Rahim filminde ne cikmisti peki bana cekelim dedi doktorumda ben korktum cektiremedimHadi ya benimde öyleydi sürekli oluyordu bide yanma filan oluyordu ben ne çektim yıllarca bekarligimdan beri vardı. Rahim filmi çekildikten sonra hepsi geçti çok şükür. Ne akıntı ne yanma hiç bişey kalmadı.
İyi çıktı canım herşey gayet normalmiş. Bende korktum başta erteledim sürekli doktor artık çekmemiz lazım hem hamile kalman kolaylaşacak diyince kabul ettim. Gayet rahat geçti zaten anestezili olduğu için hiç bişey hissetmedim. Hatta ilk o uyuma hissi garip bi şekilde çok hoşuma gitmişti uyanırken baya bi saçmalamışım amaRahim filminde ne cikmisti peki bana cekelim dedi doktorumda ben korktum cektiremedim
Ha uyutuyolarmiİyi çıktı canım herşey gayet normalmiş. Bende korktum başta erteledim sürekli doktor artık çekmemiz lazım hem hamile kalman kolaylaşacak diyince kabul ettim. Gayet rahat geçti zaten anestezili olduğu için hiç bişey hissetmedim. Hatta ilk o uyuma hissi garip bi şekilde çok hoşuma gitmişti uyanırken baya bi saçmalamışım ama![]()
Canım nasılsın bebişler nasıl kalp atımlarını duydun mu merak ettim seniŞükür darısı dileyen herkese.
Canım nasılsın bebişler nasıl kalp atımlarını duydun mu merak ettim seni![]()
Evet canım şükür. Pazartesi günü ikisini de gördük kalpleri duyduk. Sen ne yaptın nasılsınCanım nasılsın bebişler nasıl kalp atımlarını duydun mu merak ettim seni![]()