- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Merhaba çok hangi silik bir çizgi var benimde öyle.çıkmıştı. Hergün deli gibi test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah seninde vardır. Yarın tekrar sabah idrarı ile test yapmalısınKizlar benim testimede bi bakarmisiniz adetlerim cok duzensizdir ama tahmini adetime 1 hafta var sizce varmi ? Resimde tam belli degil ama sanki 2. Var gibi gozukuyor bilemedim
Ayyy ne güzell ya inşallah benimde vardır yarın ilk işin hemen test yapmak olucakMerhaba çok hangi silik bir çizgi var benimde öyle.çıkmıştı. Hergün deli gibi test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah seninde vardır. Yarın tekrar sabah idrarı ile test yapmalısın
Canım üzmek istemem ama bende göremedim herhangi bir çizgiEki Görüntüle 2211260 Testte çizgi görüyor musunuz kızlar??? Ben göremedim de. Göğüs ağrım vardı şüphelendim test yaptım ama yok gibi. Bugün adetin 22. Günü buarada.
Canım bide benimkine bakarmısınCanım üzmek istemem ama bende göremedim herhangi bir çizgi
Amin inşallahAyyy ne güzell ya inşallah benimde vardır yarın ilk işin hemen test yapmak olucak
Şimdi test aldım sabah haber ederimAmin inşallah
Canım sen sabah ilk idrarinla yeniden dene. Sanki hayalet çizgi var gibi geldi bana, testin uzun süre mi durdu ?Canım bide benimkine bakarmısın
İlk testi yaptıgımda sarı ışıkta baktıydım kıpkırmızı bitane cizgi gördüm 2. Silikmi diye bakmadım yok dedin geçtim aradan bi kaç saat sonra atmayı unutmuşum atmaya giderkeb beyaz ışıkta gördüm 2. Çizgiyi evet bi kaç saat geçtiydi baktıgımdaCanım sen sabah ilk idrarinla yeniden dene. Sanki hayalet çizgi var gibi geldi bana, testin uzun süre mi durdu ?
Testi çöpe attın mı ?Eki Görüntüle 2211260 Testte çizgi görüyor musunuz kızlar??? Ben göremedim de. Göğüs ağrım vardı şüphelendim test yaptım ama yok gibi. Bugün adetin 22. Günü buarada.
Yanılma da olabilir test bozuksa. Bugün yapınca kesinleşir . Heyecanla bekliyorum sonucunun. Benim yaptığım testlerde ilk hayalet gibi çıktı sonraki gün çıkmadı bir sonraki gün tekrar hayalet çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra pembe çizgi çıkmıştı.Şimdi test aldım sabah haber ederim
Ya bide şey demeyi unuttum ben testi yaptım sabah fotografını attıgımı yaptıydım sarı ışıkta baktıydım yok dedim çöpe atmaya giderken beyaz ışıkta bi baktım silik çizgiyi öyle gördüm ama testi atmaya hemen gitmedim bi kaç saat sonra atmaya gittim bekledigi için yanılma varmıdırki
Attım cnm. Sabahta ilk idrarla yaptım yine test. Bişey çıkmadı attım bende. Ama seninkinde silik bi çizgi var gibi cnm. İnş vardır hayırlısı olsun inşşşşş.Testi çöpe attın mı ?
Ekranı buyutup yakinlastirinca ben gördüm sanki.Eki Görüntüle 2211260 Testte çizgi görüyor musunuz kızlar??? Ben göremedim de. Göğüs ağrım vardı şüphelendim test yaptım ama yok gibi. Bugün adetin 22. Günü buarada.
Adetini bekle en iyisi canim. Bende daha adet olmadım ama sancılar devam ediyoYaptım bugün testte bu sefer görünmüyor ya
Bende belirti falan yok ya offf bi gelse meleklerimizde bi rahatlasak sen ne zman yapcan test ?Adetini bekle en iyisi canim. Bende daha adet olmadım ama sancılar devam ediyo
5inden sonra hala olmazsam kan tahlili yaptırcam zaten adetim geçmiş olacak. Igneden sonra 17. Gün oldu.Bende belirti falan yok ya offf bi gelse meleklerimizde bi rahatlasak sen ne zman yapcan test ?
Catlatma ignesimi vurulmustun ?5inden sonra hala olmazsam kan tahlili yaptırcam zaten adetim geçmiş olacak. Igneden sonra 17. Gün oldu.
Evet canimCatlatma ignesimi vurulmustun ?
Ya bende 1 seneyi geckin istiyorum hamile kalmak ama bi sekilde olmadi catlatma ignesini ilk kez mi vuruldun peki ? Ilk seferde kesin tutuyormuymus ki ?Evet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?