Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi çok silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay olmazsa aşılama düşünüyorum bekle bekle olmucak gibi sanki ya

Ben dün yaptım test negatif çıktı o yüzden adeti bekliycem muhtemelen bu seferde olmadı vallahi bende bu sefer şu şırınga yöntemini denicem

Bide bizim yumurtlama tarihimiz belli olmuyorki sen bilebiliyomusun o kadar düzensizki ben bilemiyoeum
Ben 1 senedir tedavi olduğum için sürekli doktor kontrolündeyim o yüzden bu ara adetim düzenli sayılır o yüzden bu ay doktorum aşılama dedi ama ben bu ayda ilaç ve catlatma iğnesi istediğimi soylucem umarım kabul eder o şekilde uygulamayı düşünüyorum sende bi doktora görün önce tabiki yumurtlama takibi yaptır hatta önce bi rahim filmini çektir kimyasal gebelikte geçirmişsin tüplerinde bi sıkıntı olup olmadığını öğren korkmana hiç gerek yok bu arada çok basit bi işlem tabiki anestezili olursan bende aylarca korktum ve erteledim sürekli ama korkulacak hiç bisey yokmus bi gözümü kapattığımı biliyorum bide açtığımı sonrasında da hiç bi sancı yaşamadım çok şükür. Hem rahim filminden sonra hamile kalman kolaylaşıyor.

Konuşmak iyi geldi bi nebzede olsa rahim filmine ılımlı baktım bu ayda olmadıysa şu şırınga işini deniyim önür ayda olmazsa doktora gidip rahim filmi çektirip aşılama yaptırcam artık bekleyerekde bişey olmuyor

Inşallah olmuşturda hiç bir şeye gerek kalmaz canim. Olmazsada ilk iş kesinlikle doktorunu değiş.
Evet kesin degiştirmeliyim İnşallah canım ya bunlara gerek kalmadan kendiligimizden kalsakk ne güzel olur bende deli gibi gidip gelip teste bakıyorum şaşı olcam

Evet kesin degiştirmeliyim İnşallah canım ya bunlara gerek kalmadan kendiligimizden kalsakk ne güzel olur bende deli gibi gidip gelip teste bakıyorum şaşı olcam
Vallahi ben bile çok merak ediyorum inşallah hamilesindir kendimden umudum kalmadı ama başkasının böyle bi umudu olması bile beni çok sevindiriyo benim çok sancım var günlerdir ha oldum ha olucam kafayı yicem olsamda kurtulsam bari stresten ve sancılardan öldüm valla

Belkide olmucaksındır rabbim belkide melegini koymustur idrar testi negatif diye umutsuzluga kapilma insallah gelmezde hamile oldugunu ogrenirsin insallah rabbimin izniyle bu vakitlerin hurmetine valla ne yalan soyluyum kendimden hic umidim yok yine negatif cikcakmis gibi geliyor sanki bekledikce kayboluyo gibi acaba kendi kendimimi kandiriyorum ki diyorum falan filan kafayi yicem ya ((

Canim benim ya çok teşekkür ederim. Takma bu kadar kafaya sende bakmamaya çalış kaldır testi öyle yani basında tutunca heran bakası geliyo insanın ben test yapınca 10 dakikayı geçerse hemen çöpe atıyorum yoksa bende ilk başlarda sabaha kadar teste bakıyodum sonrasında çıkan sonucun bi ise yaramayacağını bile bile insan daha kötü oluyor öyle

Bencede çöpe atıyım yoksa gelir gider bakarım aslında kafamızdan bebek fikrini çıkarsak belki olcakdırda uzun süredir olmayınca insan kafadan çıkaramıyor inşallah kalırızda hamileyim çok şükür demeyi rabbim nasip eder ikimizede tüm isteyenlerede hayırlısından saglıklısından inşallah

Amin canim ya inşallah insallahhh sen yine test yapınca mutlaka yaz merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…