- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
Dr dan çıktım. Tek bebek mevcut. Diğer kese boş bebek yok maalesefçıkınca haber et. Güzel haberlerle gel inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr dan çıktım. Tek bebek mevcut. Diğer kese boş bebek yok maalesefçıkınca haber et. Güzel haberlerle gel inşallah
Hayırlısı olsun canım. Allah onu sağ salim kavuştursun. Allah aratmasın da tek yada iki önemli değil kucağımız boş kalmasınDr dan çıktım. Tek bebek mevcut. Diğer kese boş bebek yok maalesef
hayirlisi olsun canim saglikla gelsinde tek olsun:)Dr dan çıktım. Tek bebek mevcut. Diğer kese boş bebek yok maalesef
hızlıca yazmak zorunda kaldım Dr dan çıkınca. Rabbim hayırlısı ne ise bizim için onu vermiştir. Kesinlikle şükrediyorum diğerinin kalbi attığı için. Sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı nasip etsin Rabbim. Tek yada çift en önemlisi sağlıklı olması. İkiz olmasını isterdim gerçi ama bakmak çok zor olacaktı. Hem çalışıyorum hem burda kimsem yok gelebilecek kimsemde yok maalesef. Allah ın izni ile yaşayan bebeğim benimle kalır inşallah.Hayırlısı olsun canım. Allah onu sağ salim kavuştursun. Allah aratmasın da tek yada iki önemli değil kucağımız boş kalmasın
Amin inşallahhayirlisi olsun canim saglikla gelsinde tek olsun:)
Aminn Allah ona hayırlı ömür versin.hızlıca yazmak zorunda kaldım Dr dan çıkınca. Rabbim hayırlısı ne ise bizim için onu vermiştir. Kesinlikle şükrediyorum diğerinin kalbi attığı için. Sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı nasip etsin Rabbim. Tek yada çift en önemlisi sağlıklı olması. İkiz olmasını isterdim gerçi ama bakmak çok zor olacaktı. Hem çalışıyorum hem burda kimsem yok gelebilecek kimsemde yok maalesef. Allah ın izni ile yaşayan bebeğim benimle kalır inşallah.![]()
Amin inşallah. Senden güzel haberler bekliyorum inşallahAminn Allah ona hayırlı ömür versin.
Aman sağlıklı olsunda inan ikiz olmasa üzülmem. Kaybetmenin ve yokluğunun acısını biliyorum. İkiz de dilimiz bir kere yandı ya. Ama ikiz olursa da başımın üstünde yerleri var. Ben çalışmıyorum eşim öğretmen kendi memleketimizde görev yapıyor. Aynı köydeniz köyümüz 20dk uzakta kaynanam annem yanıma gelebilir birlikte büyütürüz hatta ilk bir ayı atlattığımda kendim bile bakabilirimAmin inşallah. Senden güzel haberler bekliyorum inşallah![]()
Aman sağlıklı olsunda inan ikiz olmasa üzülmem. Kaybetmenin ve yokluğunun acısını biliyorum. İkiz de dilimiz bir kere yandı ya. Ama ikiz olursa da başımın üstünde yerleri var. Ben çalışmıyorum eşim öğretmen kendi memleketimizde görev yapıyor. Aynı köydeniz köyümüz 20dk uzakta kaynanam annem yanıma gelebilir birlikte büyütürüz hatta ilk bir ayı atlattığımda kendim bile bakabilirim
Online olan yokmuuuKizlar benim testimede bi bakarmisiniz adetlerim cok duzensizdir ama tahmini adetime 1 hafta var sizce varmi ? Resimde tam belli degil ama sanki 2. Var gibi gozukuyor bilemedim
Çok silik bi çizgi bende görüyorum yarın bi daha yap umarım vardırKizlar benim testimede bi bakarmisiniz adetlerim cok duzensizdir ama tahmini adetime 1 hafta var sizce varmi ? Resimde tam belli degil ama sanki 2. Var gibi gozukuyor bilemedim
1 senedir istiyoruz sürekli hep bi hayal kırıklıgı oluyor ya yapsam mıki acabs cesarette edemiyorum biraz daha belirgin olsaydı kesin hemen yapardımda bilemedim yaÇok silik bi çizgi bende görüyorum yarın bi daha yap umarım vardır![]()
Bizde 4 senedir istiyoruz ama ben silikte olsa bi çizgi şimdiye kadar hiç göremedim1 senedir istiyoruz sürekli hep bi hayal kırıklıgı oluyor ya yapsam mıki acabs cesarette edemiyorum biraz daha belirgin olsaydı kesin hemen yapardımda bilemedim ya(
Haklısın canım ya çok belli olmasada bi umut var inşallah yarın yapamamda ertesi gün inşallah yapıyım sanada yazarkm inşallah rabbim çabalarımızın karşılıgını verir ya olması için neler yapmadım ki sogan kürü incir havuç kürü koca karılara gittimBizde 4 senedir istiyoruz ama ben silikte olsa bi çizgi şimdiye kadar hiç göremedimama halada bir umut 2 günde bir test yaparım insan negatifi görünce cok yikiliyo seni cok iyi anlıyorum ama şimdi bi umudun varken yap bisey kaybetmesin yada sabahı bekle ilk idrarinla yap
Bi belirtim varmıki diye düşünüyorum hiç zerre belirtinde yokBizde 4 senedir istiyoruz ama ben silikte olsa bi çizgi şimdiye kadar hiç göremedimama halada bir umut 2 günde bir test yaparım insan negatifi görünce cok yikiliyo seni cok iyi anlıyorum ama şimdi bi umudun varken yap bisey kaybetmesin yada sabahı bekle ilk idrarinla yap
Bu kürleri yaparken çok dikkat et incir kürünü ben yaptığım ay süt hormonum yükselmişti sonradan öğrendim incir süt hormonunu yukseltiyomus buda hamile kalmaya engel tabiki soğan kürünüde annem gencliginde iltihap sorunu yaşadığı için yapmış bi süre kullanmış şimdi hem midesinde sorun çıktı hemde rahimde yapışıklık çıktı rahim aldirma ameliyati olduğunda farketmisler yapışıklık olduğunu ve bu yüzden çok büyük sorunlar yaşadı ameliyati beklenenden uzun geçtiği için kan pıhtılaşması oldu ve yogun bakımda kaldı bi süre ve doktoruna zamanında böyle bişey yaptığını söylediğinde doktoru çok kızmıştı kafaniza göre böyle şeyler yapmak çok tehlikeli neden bi sorununuz varsa doktora danışmak yerine kulaktan dolma seyler yapiyosunuz diye bu şekilde hamile kalanda çok ama büyük sorunlar yaşayanda o yüzden uyarmak istedim. Bi belirti olmasına gelirsekte o belli olmuyor canim ya kimisi adet sancısı gibi sancılar çeker göğüsleri hassaslaşır kimiside hiç bisey hissetmez mesela benim ablam hiç bisey hissetmiyordu ilk ögrendiginde inanmamıştı hatta illaki bi değişiklik olmalı diye dusunuyodu ve üstelik öğrendiğinde 1 buçuk aylık hamileydi.Bi belirtim varmıki diye düşünüyorum hiç zerre belirtinde yok![]()
Insallah bizde anlayamadan bi anda hamile kalirizBu kürleri yaparken çok dikkat et incir kürünü ben yaptığım ay süt hormonum yükselmişti sonradan öğrendim incir süt hormonunu yukseltiyomus buda hamile kalmaya engel tabiki soğan kürünüde annem gencliginde iltihap sorunu yaşadığı için yapmış bi süre kullanmış şimdi hem midesinde sorun çıktı hemde rahimde yapışıklık çıktı rahim aldirma ameliyati olduğunda farketmisler yapışıklık olduğunu ve bu yüzden çok büyük sorunlar yaşadı ameliyati beklenenden uzun geçtiği için kan pıhtılaşması oldu ve yogun bakımda kaldı bi süre ve doktoruna zamanında böyle bişey yaptığını söylediğinde doktoru çok kızmıştı kafaniza göre böyle şeyler yapmak çok tehlikeli neden bi sorununuz varsa doktora danışmak yerine kulaktan dolma seyler yapiyosunuz diye bu şekilde hamile kalanda çok ama büyük sorunlar yaşayanda o yüzden uyarmak istedim. Bi belirti olmasına gelirsekte o belli olmuyor canim ya kimisi adet sancısı gibi sancılar çeker göğüsleri hassaslaşır kimiside hiç bisey hissetmez mesela benim ablam hiç bisey hissetmiyordu ilk ögrendiginde inanmamıştı hatta illaki bi değişiklik olmalı diye dusunuyodu ve üstelik öğrendiğinde 1 buçuk aylık hamileydi.
Sorunlarımız aynıymış. Biz 4 senedir istiyoruz ama evliliğimin 2. Yılı doktora gittim hiç bi sorun yok sadece küçük küçük kistler yumurtalarını sarmış ama gebeliğe engel değil demişti 1 2 ay gittim madem gebeliğe engel bi dururum yok o zaman devam etmeye gerek yok diye düşünüp dahada gitmemistim 3. Yıl tlfnumdaki uygulamadan bi farkettim ki sürekli adetlerim gecikiyo öyle azda değil 70 75 günde bir adet oluyorum bide 3 yıl içinde 25 kilo filan aldim aniden o zaman tekrar gitmeye karar verdim gittiğimde baya ilerlemiş olduğunu söyledi doktor 1 senedir tedavi oluyorum rahim filmi filan çekildi bi sorun çıkmadı 2 seferde iğne vuruldu bu sabah iğnenin 15. Günü olacak normalde adet olmam gerek bakalım sabah durumlar ne olacak bu ayda olmazsa asılama dedi banada doktor.Insallah bizde anlayamadan bi anda hamile kaliriz
Bende polikistik over var canım bide yumurtam çatlayamıyor doktora gittim yumurtamı büyüttü çatlatma ignesi vurmadı yumurta büyüdügü için tekrarda yapmadı aşılama yapılması lazım dedi bende sinirlendim bidaha doktora gitmedim
Evet durumlarımız çok benziyor bende 1 senede 12 kilo aldım hızlı bi şekilde vücudumda şişlikler oluşmaya başladı benimde adetim bazen 37 günde bazen 60 günde bazen 80 günde oldugumda oluyor fsh hormonumda yüksekti çatlatma vurulsaydı belkide çoktan olduydu ama vurmadı doktor beyfendi banada rahim filmi çekelim dedilerde ben korktum biraz çektiremedim bi kere kimyasal gebelik geçirdim Rabbim büyük bakalım ama nasıl kalacaz napacaz artık şaşırdım kaldım ya doktorlarda çözüm olmuyor gibi sanki biri başka biiri başka diyor sen ne zmaan test yapmayı düşünüyosunSorunlarımız aynıymış. Biz 4 senedir istiyoruz ama evliliğimin 2. Yılı doktora gittim hiç bi sorun yok sadece küçük küçük kistler yumurtalarını sarmış ama gebeliğe engel değil demişti 1 2 ay gittim madem gebeliğe engel bi dururum yok o zaman devam etmeye gerek yok diye düşünüp dahada gitmemistim 3. Yıl tlfnumdaki uygulamadan bi farkettim ki sürekli adetlerim gecikiyo öyle azda değil 70 75 günde bir adet oluyorum bide 3 yıl içinde 25 kilo filan aldim aniden o zaman tekrar gitmeye karar verdim gittiğimde baya ilerlemiş olduğunu söyledi doktor 1 senedir tedavi oluyorum rahim filmi filan çekildi bi sorun çıkmadı 2 seferde iğne vuruldu bu sabah iğnenin 15. Günü olacak normalde adet olmam gerek bakalım sabah durumlar ne olacak bu ayda olmazsa asılama dedi banada doktor.