- 5 Aralık 2017
- 151
- 117
- 33
- 34
- Konu Sahibi beyazkelebekt
Benimde 1 Ekim evde gebelik testi Yoktu ovülasyon testi ile yaptım çift çizgi çıktı insallah vardır bebişlerimiz birde ovulasyon testiyle yap evde varsa canım4 Ekim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 Ekim evde gebelik testi Yoktu ovülasyon testi ile yaptım çift çizgi çıktı insallah vardır bebişlerimiz birde ovulasyon testiyle yap evde varsa canım4 Ekim
Ovulasyon testi de var onuda yaptım ama onda 2. Cizgi silik pembe çıktı. Yumurtlama olmayan dönemde cikan test gibi.Benimde 1 Ekim evde gebelik testi Yoktu ovülasyon testi ile yaptım çift çizgi çıktı insallah vardır bebişlerimiz birde ovulasyon testiyle yap evde varsa canım
Fotoğraf atabilir misinizBenimde 1 Ekim evde gebelik testi Yoktu ovülasyon testi ile yaptım çift çizgi çıktı insallah vardır bebişlerimiz birde ovulasyon testiyle yap evde varsa canım
Bendede aynı bu sekilde 10. Gün silik çıkmıştı :))))
hic belirtim yok yada farkında değilim. Sadece alt karin bölgesinde hafif bir ağrım var sanki adet olacakmis gibi. Adet olmaktan korkuyorum.bnm de 9 kasım diye düşünüyorum bir kmyasal geçirdim ve batım değişken olabilir. belirtin var mıydı cnm?
Fotoğraf atabilir misiniz
Fotoğraf atabilir misiniz
Fotoğrafın ekran resmini çekip yüklersen olur büyük ihtimalleAksam tekrar yaptim biraz daha belirgin çıktı. Fotoğraf boyutundan yukleyemedim.
bnm de bugün göğüslerimde sızı var başka bişi yok umudum da yok fazla aslına bakarsan hasta olayım diye bekliyorumhic belirtim yok yada farkında değilim. Sadece alt karin bölgesinde hafif bir ağrım var sanki adet olacakmis gibi. Adet olmaktan korkuyorum.
silik de olsa var tebrkler inş sağlıklı gebelktr. kan ver yrnBu sekilde
Hamilelik testi değil mi bu? Tebrik ederim, çok belirgin ikinci çizgiBu sekilde
Insallah adet olmayizbnm de bugün göğüslerimde sızı var başka bişi yok umudum da yok fazla aslına bakarsan hasta olayım diye bekliyorum
En iyisi kan testi olacak galiba dediginiz gibisilik de olsa var tebrkler inş sağlıklı gebelktr. kan ver yrn
Evet gebelik testiHamilelik testi değil mi bu? Tebrik ederim, çok belirgin ikinci çizgi![]()
inş .. beklemek de zor. sz ne zamandr istiyorsnzInsallah adet olmayiz
Aralıkta 6. Yıla gireceğiz 20 aylik bir tane bebeğim var. Allah bize bağışlasın onu beklemek uzun sürdü. Ikinci yi pesine ilsun istiyorum aylardır bekliyorum. Suan çevremde de ozellikle 2. Bebegi 10 15 yil sonra olanlar olunca bende simdisen başlayayım dedim bu konuda cok sabirsizim malesef hemen ogrenmek. Istiyoruminş .. beklemek de zor. sz ne zamandr istiyorsnz