• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi çok silik çizgi lütfen yardım

Ttttteeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
1
0
1
27
Kızlar merhaba yardımcı olur musunuz? 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz, tüm testler yapıldı bir sorun görülmedi. Adetime 3 gün var ama kasıklarımda ağrım var fazla olduğu için umutsuz da olsam bugün test yapmak istedim test yaptım böyle 2. Çizgi silik çıkar gibi oldu falan derken bıraktım sinirlenip 10 dk sonra geldiğimde biraz daha belirgindi ışıkta gözüküyordu fotoğrafını paylaşcam bilenler varsa yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_3834.jpeg
    IMG_3834.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba yardımcı olur musunuz? 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz, tüm testler yapıldı bir sorun görülmedi. Adetime 3 gün var ama kasıklarımda ağrım var fazla olduğu için umutsuz da olsam bugün test yapmak istedim test yaptım böyle 2. Çizgi silik çıkar gibi oldu falan derken bıraktım sinirlenip 10 dk sonra geldiğimde biraz daha belirgindi ışıkta gözüküyordu fotoğrafını paylaşcam bilenler varsa yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler
İlk 5 dk içinde silikte olsa çıktıysa hamilesinizidir🌸

Markası artı-med ya da days doctor mı ? İkisinde de bu şekilde yalancı pozitif gördüm beta hcg sıfırdı inşallah vardır fakat hayal kırıklığına uğramanızı istemem bu yüzden yazmak istedim

Testinizin markası artımed ise sürekli yalancı pozitif çıkardığını söylüyorlar. Kan verip ya da başka marka deneyip teyit edin isterseniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir..

Back