Gebelik testi bozuk mu

Ovulasyon testi nasıl yapılır hiç kullanmadım günde kaç kere adetin kaçıncı günü başlamalı ilişkiye ne zaman girilmeli

Ovulasyon testi nasıl yapılır hiç kullanmadım günde kaç kere adetin kaçıncı günü başlamalı ilişkiye ne zaman girilmeli
Buradan link atamıyorum galiba tam net bir şekilde aslında anlatan bir video vardı YouTube’da ama onu atacaktım maalesef olmuyor galiba bittikten sonra adet bittikten sonra her gün düzenli olarak günde iki kere yapılıyor biri sabah bir akşam aynı gebelik testi gibi çizgiler çıkıyor ikisi de aynı koyulukta olunca senin yumurtlama gününün oluyor bu biraz detaylı olduğu için istersen bunu YouTube’dan yazabilirsin senin için daha iyi olur bunu kullananlar direk hamile kalanlar da oluyor bazen bekleyenler de oluyor kişi de sağlıklı bir problemi yoksa bu test sayesinde çoğu kadın hamile kaldı benim bir arkadaşım vardı iki ay öncesine kadar abla hamile kalamıyorum demişti önermiştim bir ay sonra hamile olduğunu öğrendik belki sana da yarar inşallah

İnşallah canım ya adet oldum şuan zaten eşimde morfolojiii sorunu var bitkisel kür felan vitaminler onla beraber ovulasyon testi de denim dedim çok teşekkür ederim

İnşallah canım ya adet oldum şuan zaten eşimde morfolojiii sorunu var bitkisel kür felan vitaminler onla beraber ovulasyon testi de denim dedim çok teşekkür ederim
Rabbim her seyin hayırlısını versin ben sana önerebılcegm marka var hıc bır kere dahı yanıltmadı kullanlarda memnun trendyoldan verebılırsın ordakı yorumları da oku istersen ıcıne sınerse al derim ama bence almalısın sana sanş getırsın ordakı herkese getirmıs umarım sana da olur

Eklentiler

• IMG_5714.png
    231,5 KB · Görüntüleme: 11
Hem ıcınde gebelik testide var yumurtlamayı takıp edınce 12 sonra testını yaparsın aklına takılan olursa yıne yardımcı olurum sana

Trendyol dan almam güvenilir olurmu doğru sonuç verir mi sence

Trendyol dan almam güvenilir olurmu doğru sonuç verir mi sence
Kesınlıkle emın olabılırsın yorumlarada bak ıcın rahat olsun cddn guvenılır hıc yanıltmadı benı cevremı hamıle kalan arkdasım da var ben öyle boşu boşuna söylemem yani tabii beni tanımıyorsun o ayrı ama emin olabilirsin bu devirde para kazanılması kolay değil yani asla paranı çöpe atmana izin vermem tabi sen farklı marka da kullanabilirsin ben illa onu dedim diye öyle bir şey yok başka markalar da var ama başta da söyledim yorumlara bak için rahat etsin diye bilmiyorum ben memnunum çok şükür devam da edeceğim ona

Tamam canım benim çok çok teşekkür ederim çok tatlısın Allah razı olsun

Her şeyin hayırlısı olsun hakkında her şeyin hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah Bu ay olmadı ama belki 20 gün sonra hamileyim diye inşallah yazarsın buraya bekliyor olacağım
İnşallah ilk haber vereceğim insanlardan birisi sen olacaksın havuç yemeyede baslayacagim hergun düzenli

İnşallah ilk haber vereceğim insanlardan birisi sen olacaksın havuç yemeyede baslayacagim hergun düzenli

Önemli olan kuzum yumurtlama gününde havuç yemen bunu unutma yumurtlama günün geldiğinde o süreçte ye ki yumurtan güzel catlasın bende oyle oldu ama bebek var mı o daha belli degıl 10gün oldu yarın testte baslıcam bakalım ıse yaradı mı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…