- 27 Haziran 2021
- 88
- 25
- 25
- Konu Sahibi dalgicbayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git gide o kırmızılık gitti sadece tek çizgi kaldı gene de bzuk mu acabaTest bozuk dağılmış tekrar test yapın
Idrari fazla damlayincada boyle oluyo sanirim kutu uzerindeki damla sayisina bakip damlatin bide oyle deneyin.Git gide o kırmızılık gitti sadece tek çizgi kaldı gene de bzuk mu acaba
Git gide normale döndü test bidaha denesem mı acabaIdrari fazla damlayincada boyle oluyo sanirim kutu uzerindeki damla sayisina bakip damlatin bide oyle deneyin.
Fazla damlatmissin
Tüh bidaha deneyeyim o zaman yaFazla damlatmissiniz.
Normale dondu derken dagidik cizgimi dagildi? Yarin sabah ilk idrarla 2 3 damla damlatarak deneyin istiyorsaniz bebeginiz sizinledir umarim.Git gide normale döndü test bidaha denesem mı acaba
Yarın yine denersiniz. Paketin üzerinde yazdığı kadarını damlatın kâfidir. Bu şekilde dağılmaması gerekiyor.Tüh bidaha deneyeyim o zaman ya
O yaygın kırmızılık gitti sadece tek çizgi kaldiNormale dondu derken dagidik cizgimi dagildi? Yarin sabah ilk idrarla 2 3 damla damlatarak deneyin istiyorsaniz bebeginiz sizinledir umarim.
Evet şimdi tekrar kontrol ettim testi sarixyesil gibi olmuş bende bir gün gecikmeyle biraz umitlendim sağ kaşık ağrısı falan olunca erken sevindim galiba sevinçten yanlış yaptım testiYarın yine denersiniz. Paketin üzerinde yazdığı kadarını damlatın kâfidir. Bu şekilde dağılmaması gerekiyor.
Eğer hala regl olmadıysanız ümit vardır. Bir daha deneyin inşallah vardır.6 aydır korunmuyoruz bir gün gecikti adet yapayım dedim böyle çıktı ay ortasında da çok açık pembe damla gelmişti ayriyeten sarı ve kahverengi akıntı afedersiniz bende acaba mı demiştim
Hala olmadim sizin var mı bebeginiz sizin belirtileri Nasil olmuştu fikir almak açısındanEğer hala regl olmadıysanız ümit vardır. Bir daha deneyin inşallah vardır.
Canım muayene oldun muŞimdi başladı hastalığım bu ay da olmadı umudum da kalmadı hiç bir şeye artık bırakıyorum yordu bu süreç beni
Umudu kesmek için çok erken henüz eşin muayne oldumu sperm örneği verdi mi? Sen hsg çekildin mi gerekli tüm tahlilleri verdin mi? Böyle 6 ay deneme ile pes etmek olmaz kimisi 6 kimisi 16 yıl bekliyor kavuşuyor. Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsinŞimdi başladı hastalığım bu ay da olmadı umudum da kalmadı hiç bir şeye artık bırakıyorum yordu bu süreç beni
Şubat ayında gitmiştim ayın ortalarinda lekelenme oluyo sürekli pembe bu ay da oldu o zaman gittiğimde sorun yok dedi salı gunune tekrar randevu aldım yoruldum artık olmuyoCanım muayene oldun mu
Eşime de baktirdik problem yok fakat dediğiniz şeyler olmadı benim bı idrar bı kan bı ultrasonla bakmıştı bişi yok dedi ara kanamam oluyodu benim leke tarzında bu ayda oldu hatta salı günü tekrar gidicem ama bilmiyorum güçsüzüm bu konudaUmudu kesmek için çok erken henüz eşin muayne oldumu sperm örneği verdi mi? Sen hsg çekildin mi gerekli tüm tahlilleri verdin mi? Böyle 6 ay deneme ile pes etmek olmaz kimisi 6 kimisi 16 yıl bekliyor kavuşuyor. Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
Mutlaka gidip gerekli tüm muayneleri olun hsg çektirin belki tüpler tıkalıdır bilemeyiz çektirmeden. Böyle kendi kendinizi üzmeyinEşime de baktirdik problem yok fakat dediğiniz şeyler olmadı benim bı idrar bı kan bı ultrasonla bakmıştı bişi yok dedi ara kanamam oluyodu benim leke tarzında bu ayda oldu hatta salı günü tekrar gidicem ama bilmiyorum güçsüzüm bu konuda
Teşekkür ederim hsg dediğiniz özel de mi oluyo deblette mıMutlaka gidip gerekli tüm muayneleri olun hsg çektirin belki tüpler tıkalıdır bilemeyiz çektirmeden. Böyle kendi kendinizi üzmeyin