- 5 Şubat 2023
- 8
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi bilinmeyennn234
-
10/15 dakika sonra çift çizgi çıksa bile kuruma çizgisi kabul edilir. 1 gün sonra test değerlendirmesi yapılamaz.Kızlar 8 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum vajinal fitil kullanacaktım gebelik testi yaptım önce hiçbir şey çıkmadı testte fakat bir gün sonra bu görüntüyle karşılaştım idrar sızıntısımı yoksa sonrada çıkan ikinci çizgimi bilemedim yardımcı olur musunuz
Dikkate alma canım, benim kaç kere böyle testlerim olmuştu özellikle bu kullandığın testte. Kuruma çizgisi malesef.Kızlar 8 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum vajinal fitil kullanacaktım gebelik testi yaptım önce hiçbir şey çıkmadı testte fakat bir gün sonra bu görüntüyle karşılaştım idrar sızıntısımı yoksa sonrada çıkan ikinci çizgimi bilemedim yardımcı olur musunuz
Dikkate alma canım, benim kaç kere böyle testlerim olmuştu özellikle bu kullandığın testte. Kuruma çizgisi malesef.
genelde testler ilk 10 dk içinde doğru yanıtı verir fakat burda adet tarihini kaç gün geçtin testi doğru kullandınmı bunlarda önemliKızlar 8 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum vajinal fitil kullanacaktım gebelik testi yaptım önce hiçbir şey çıkmadı testte fakat bir gün sonra bu görüntüyle karşılaştım idrar sızıntısımı yoksa sonrada çıkan ikinci çizgimi bilemedim yardımcı olur musunuz
240Kaç çıktı değeriniz ?
Rabbim hayırlısıyla kucagınızada almayı nasip etsin
Merhaba hayırlı olsun inşallah...peki o testten sonra ne zaman test yaptınız tekrarRabbim hayırlısıyla kucagınızada almayı nasip etsin
1 hafta kadar bi süre geçtiMerhaba hayırlı olsun inşallah...peki o testten sonra ne zaman test yaptınız tekrar
amin inşallahRabbim hayırlısıyla kucagınızada almayı nasip etsin
benim 2. aydan fazla oldu her test negatif birinde çok imcr bi silik kırmızı çıktı olabilir mi 3 saat sknra çıkmasıylagenelde testler ilk 10 dk içinde doğru yanıtı verir fakat burda adet tarihini kaç gün geçtin testi doğru kullandınmı bunlarda önemli
Hamilesinjz tebriklerKızlar 6 gun kala test yaptim çok erken biliyorum ama bu şekilde Bi cizgi belirdi bakarmisiniz
Merhaba bunun üzerine hamile olduğunu gördüm , hayırlı olsun:) benim de testim 2-3 saat somra çift oldu. Sizce umut var mıdır ? Gebeliğiniz nasıl geçiyor. Sonrasında da test yapmıs mıydınız bu testten sonraKızlar 8 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz fakat hamile kalamıyorum vajinal fitil kullanacaktım gebelik testi yaptım önce hiçbir şey çıkmadı testte fakat bir gün sonra bu görüntüyle karşılaştım idrar sızıntısımı yoksa sonrada çıkan ikinci çizgimi bilemedim yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?