• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi bigkit marka

tokalak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
480
272
53
31
Kızlar bigkit marka gebelik testi yaptim 3 gun önce daha önce de kullanmıştım bu markayi hep silik bi çizgi çıkıyordu sonradan simdi yine cikti bu sefer biraz daha belirgin şekilde cikti ilk 5 10 dk içinde belirdi testi yapmadan bir hafta once ayin 12 sinde kahverengi akintim oldu bir iki seferlik adet oldum sanmıştım ama devami gelmedi adet degilim cok akintim oldu yumurtlama olmus olabilir mi kahverengi leke ilk defa geldi yoksa test doğru sonuç mu verdi bilemiyorum

Eklentiler

• P20521-013856.jpg
    P20521-013856.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar bigkit marka gebelik testi yaptim 3 gun önce daha önce de kullanmıştım bu markayi hep silik bi çizgi çıkıyordu sonradan simdi yine cikti bu sefer biraz daha belirgin şekilde cikti ilk 5 10 dk içinde belirdi testi yapmadan bir hafta once ayin 12 sinde kahverengi akintim oldu bir iki seferlik adet oldum sanmıştım ama devami gelmedi adet degilim cok akintim oldu yumurtlama olmus olabilir mi kahverengi leke ilk defa geldi yoksa test doğru sonuç mu verdi bilemiyorum
Pozitif gibi duruyor, kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir, kan testi verirseniz daha sağlıklı ve net sonuç alırsınız.

Pozitif gibi duruyor, kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir, kan testi verirseniz daha sağlıklı ve net sonuç alırsınız.gynduz

Pozitif gibi duruyor, kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir, kan testi verirseniz daha sağlıklı ve net sonuç alırsınız.
Gündüz tekrar test yapicam başka markayla eğer herhangi bişey onda da çıkarsa kan vericem inşallah doğrudur

Testi tekrar yapın bugün kuruma çizgisine benziyor bu. Mümkünse başka bir marka ile yapın

Back