gebelik testi adetten once yapilan

akanin annesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
7
4
6
35
hanimlarr merhaba gebelik belirtilerim var adetten once test yaptim ama testler tuhaf anlayamadim bozuk.u yoksa gebe miyim ? aranizda boyle testi olup gebe kalan var mi

Eklentiler

• 20211227_005644.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 137
Ortadakilerde fazla idrar, alttakinde kuruma cizgisi var. Bu saatte yaptiysaniz gecikmemis oldugunuz icin pozitifse bile gostermez. Adetiniz ne zaman? Gecikme olunca sabah idrari ile tekrarlayin. Uzerinde yazan damla miktari kadar damlatin. Fazla olmasin.

hanimlarr merhaba gebelik belirtilerim var adetten once test yaptim ama testler tuhaf anlayamadim bozuk.u yoksa gebe miyim ? aranizda boyle testi olup gebe kalan var mi
en sağlıklı sonuç için sabah yapılan ilk idrar olması öneriliyor. bunun sebebi de uyku süresinde vücutta bekleyed idrarda gebelik idrarı en yoğun şekilde bulunuyor olması, erken gebelik testini sabah ilk idrarınızla kullanma talimatına uygun şekilde yaparsanız en doğru sonucu almış olursunuz muhtemelen. bu testler üzerinden yorum yapmak zor

dogru soyluyorsunuz sabirsizlik oluyor bitaz malesef tesekkur ederim

Biraz gününüzün geçmesini bekleyin çok zor ama bu şekilde heyecan duygu durumu değişimi olumsuzlukla karşılaşınca toparlanması zor oluyor.

İnşallah istediğiniz gibi olur ama diğer arkadaşların söylediği gibi çizgiler muallakta.peki belirtileriniz neler ve kaç gün kaldı

İnşallah istediğiniz gibi olur ama diğer arkadaşların söylediği gibi çizgiler muallakta.peki belirtileriniz neler ve kaç gün kaldı
ilk gebeligimde yasadigim tum belirtileri yasadim. kasiklrda batma bel agrisi uyku en belirginleri. adetim 2 gun gecti test aldim yine negatif cok az bir kahverengo.leke geldi adet oldum sandim sonra bidaha gelmedi.
henuz adet olamdim ama test negatif az bi leke geldi ama durdu anlayamadim pazartesi ye kadar olmazsa tahlil yaptiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…