- 27 Aralık 2021
- 7
- 4
- 6
- 34
- Konu Sahibi akanin annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en sağlıklı sonuç için sabah yapılan ilk idrar olması öneriliyor. bunun sebebi de uyku süresinde vücutta bekleyed idrarda gebelik idrarı en yoğun şekilde bulunuyor olması, erken gebelik testini sabah ilk idrarınızla kullanma talimatına uygun şekilde yaparsanız en doğru sonucu almış olursunuz muhtemelen. bu testler üzerinden yorum yapmak zorhanimlarr merhaba gebelik belirtilerim var adetten once test yaptim ama testler tuhaf anlayamadim bozuk.u yoksa gebe miyim ? aranizda boyle testi olup gebe kalan var mi
dogru soyluyorsunuz sabirsizlik oluyor bitaz malesef tesekkur ederimen sağlıklı sonuç için sabah yapılan ilk idrar olması öneriliyor. bunun sebebi de uyku süresinde vücutta bekleyed idrarda gebelik idrarı en yoğun şekilde bulunuyor olması, erken gebelik testini sabah ilk idrarınızla kullanma talimatına uygun şekilde yaparsanız en doğru sonucu almış olursunuz muhtemelen. bu testler üzerinden yorum yapmak zor
İnşallah istediğiniz gibi olur ama diğer arkadaşların söylediği gibi çizgiler muallakta.peki belirtileriniz neler ve kaç gün kaldıhanimlarr merhaba gebelik belirtilerim var adetten once test yaptim ama testler tuhaf anlayamadim bozuk.u yoksa gebe miyim ? aranizda boyle testi olup gebe kalan var mi
ilk gebeligimde yasadigim tum belirtileri yasadim. kasiklrda batma bel agrisi uyku en belirginleri. adetim 2 gun gecti test aldim yine negatif cok az bir kahverengo.leke geldi adet oldum sandim sonra bidaha gelmedi.İnşallah istediğiniz gibi olur ama diğer arkadaşların söylediği gibi çizgiler muallakta.peki belirtileriniz neler ve kaç gün kaldı
henuz adet olamdim ama test negatif az bi leke geldi ama durdu anlayamadim pazartesi ye kadar olmazsa tahlil yaptiracagimGebelik var mi
Evet görünüyor ama hemn mi çıktı adetiniz geçti miBenim testime de bakar mısınız
Reglime daha 9 gün var çok şiddetli bel ağrısından şüphelenerek yaptım. Testi yaptım ama ben 15 DKK sonra farkettim açıkçasıEvet görünüyor ama hemn mi çıktı adetiniz geçti mi
9 gün varken çıkması bir mucize kuruma da olabilir bence tekrarlayın yarın testiniz ilk idrarinizlaReglime daha 9 gün var çok şiddetli bel ağrısından şüphelenerek yaptım. Testi yaptım ama ben 15 DKK sonra farkettim açıkçası
Kurumaya benziyo zaten bu klasik testlerden erken gebelik testleri bile adete 9 gün kala sonuç vermez adeti bekleyip tekrarlayınBenim testime de bakar mısınız