• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ ACİL YARDIM KIZLAR

sedsed13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
45
22
3
25
Kızlar reglimden 1 hafta önce yaptığım gebelik testini ve 1 hafta sonra yani bugün yaptığım testi paylaşıyorum ilki silik ikincisi daha net. Sizce bu beta değerimin yükseldiğini mi gösterir ?

Eklentiler

• IMG_6920.jpeg
    IMG_6920.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 2D777BCA-088E-47C3-AB6A-E2510D79F9FF.jpeg
    2D777BCA-088E-47C3-AB6A-E2510D79F9FF.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 22
Tabiki çok net. Kan vermediniz mi?
Kızlar reglimden 1 hafta önce yaptığım gebelik testini ve 1 hafta sonra yani bugün yaptığım testi paylaşıyorum ilki silik ikincisi daha net. Sizce bu beta değerimin yükseldiğini mi gösterir ?

Evvet betan yükseliyor demek kan verip baktır bakalım kaç olmuş, sat kaç haftasına bı bak kaç olabilir bakalım

Adetiniz 1 hafta geçtiğine göre kese bile görünebilir sizin belki. Bir kadın doğum doktoruna randevu alın almadıysanız.

Regli geciksin sonra gidersiniz doktora erkenden gidince bir şey gorulmez, diğer hafta gel on beş gün sonra gel der, şey yap uygulaman falan yoksa gebelik haftası hesaplama yazıp bi hesaplasana şu an bilmiyoruz yumurtlama günü mü sonrası mı oluştu gebelik ama bize ortalama bı hafta verir 7.hafta gibi gidersen doktora daha iyi olur git tekrar gel durumu olmaz

Regli geciksin sonra gidersiniz doktora erkenden gidince bir şey gorulmez, diğer hafta gel on beş gün sonra gel der, şey yap uygulaman falan yoksa gebelik haftası hesaplama yazıp bi hesaplasana şu an bilmiyoruz yumurtlama günü mü sonrası mı oluştu gebelik ama bize ortalama bı hafta verir 7.hafta gibi gidersen doktora daha iyi olur git tekrar gel durumu olmaz
Şu an bebeği tam 1 aylık gösteriyor uygulama

Ben tam 6haftalikken gittim hicbirsey yoktu düşükler de vardı doktor hicbirsey yok kese normal dedi tabii benim süngüm düştü eve geldim 6+6da lekelenme var diye gittim bebek oluşmuştu kalp ritmini çok az yakalyabildiler ama şükür vardı yani sonraki hafta kalbi net duydum, bir ayda normal dollenmeyse minik bı kese görünür artik, döllenme daha geçse daha görünmeyedebilir bu haftalar hep ihtimaller üzerine kurulu 😊

Back