- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
size de geçmiş olsun . bunu biri söylediğinde kafaya takılacak birşey değil. düşük bu herkes böyle bir tehlikenin olabileceğini söylüyor.
emin ol bunu kafaya taktığın için düşmedi senin bebeğin. Allah böyle nasip etmiş.
benim annem beni doğurmak istememiş damdan bile atlamış neler neler yapmış ama düşmemişim. olacağı varsa oluyor
neyse siz de kusuruma bakmayın kırdıysam
Eki Görüntüle 1069505 Eki Görüntüle 1069505
kızlar ikinci sizgi silik çıktı hamilemiyim acaba karar veremedim pek görünmüyor da
Adetim geciktikten 4 gun sonra yapmıstım testi. Benimki de silik cıkmıstı ve suan 4,5 aylık hamileyim :) istenen bir bebek ise darısı başına canım. . Eki Görüntüle 1069508
A
benim adetime daha 3 gün var cnm hayırlısı olsun inş.
O zaman bence kesin hamilesin :)
inş. cnm ya ama çizgi çok az belli yok gibi sanki ümitlenmedim pek
Kanda baktırsana? İdrarda cıkan kanda kesin cıkar
adetimi bekleyecegim cnm kanda çıkar ama yoksa çok üzülüyorum sonrateste iyi bakarsan aslında görünüyor gibi ama bilememdm
adetimi bekleyecegim cnm kanda çıkar ama yoksa çok üzülüyorum sonrateste iyi bakarsan aslında görünüyor gibi ama bilememdm
Arkadaşlar kan testi yaptırdım; sonuc pozitifhamileyiiiiiiim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba yeni1616 benimde 14 şubatta beta hcg değerim 504 çıkmıştı.gebelik vardı ama 19 şubatta düşük yaptım. aman kendine dikkat et sonra benim gibi üzüntü yaşama. rabbim yardımcımız olsun
Allahın izniyle hamilesin .şimdiden hayırlı olsunmerhaba bugün hamilelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.. adetim 3gün gecti . bugün 27 kasım ayın 31 ine kadar beklicem sonra kan testi yaptırıcam bakalım hamilemiyim acaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?