Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah öyledir teşekkür ederimÇizgi gözüküyor ama 5 gün gecikmeye göre silik geldi bana belkide geç dollenmedir inşallah gönlünüzce olur
Başka bi testle daha deneyin? Hangi marka bu? Hatta direk kan verinAy inşallah öyledir teşekkür ederim
Ayy çok heyecanlı benimde boyle silik cikmisti hatta yanilyor olabilirmiyim diye kaset test de denedim sonra kan verdim fazladan testin varsa sabah ilk idrar ile tekrar test yapin benceKızlar adetim beş gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım çok ince bir çizgi var bakar mısınız acaba gebeliğin var mı?
Peki sizin sonucunuz ne çıktı acabaAyy çok heyecanlı benimde boyle silik cikmisti hatta yanilyor olabilirmiyim diye kaset test de denedim sonra kan verdim fazladan testin varsa sabah ilk idrar ile tekrar test yapin bence
Artmed yalancı pozitif çıkartabiliyormus maalesef ped doldurmayacak kadar oluyor ara ara peçeteye geliyor yerleşme kanaması gönlünüze göre olsun inşallah canımKızlar merhaba 27 desinde regl olmam gerekirken 24 oldum az ve 3 gün sürdü artmed gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama daha sonra albi gebelik testi yaptım negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi dogru
Canım bence gebelik olabilir bi kaç gün sonra kan testi ver tekrardan gönlünce olur inşallah her şeyKızlar merhaba 27 desinde regl olmam gerekirken 24 oldum az ve 3 gün sürdü artmed gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama daha sonra albi gebelik testi yaptım negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi dogru