• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik test

pandasuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
11
2
1
21
Kızlar adetim beş gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım çok ince bir çizgi var bakar mısınız acaba gebeliğin var mı?

Eklentiler

• IMG_1988.jpeg
    IMG_1988.jpeg
    199,1 KB · Görüntüleme: 35
Çizgi gözüküyor ama 5 gün gecikmeye göre silik geldi bana belkide geç dollenmedir ☺️ inşallah gönlünüzce olur

Kızlar adetim beş gün gecikti ve bugün erken gebelik testi yaptım çok ince bir çizgi var bakar mısınız acaba gebeliğin var mı?
Ayy çok heyecanlı benimde boyle silik cikmisti hatta yanilyor olabilirmiyim diye kaset test de denedim sonra kan verdim fazladan testin varsa sabah ilk idrar ile tekrar test yapin bence

Kızlar merhaba 27 desinde regl olmam gerekirken 24 oldum az ve 3 gün sürdü artmed gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama daha sonra albi gebelik testi yaptım negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi dogru

Kızlar merhaba 27 desinde regl olmam gerekirken 24 oldum az ve 3 gün sürdü artmed gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama daha sonra albi gebelik testi yaptım negatif çıktı kafam karıştı sizce hangisi dogru
Artmed yalancı pozitif çıkartabiliyormus maalesef ped doldurmayacak kadar oluyor ara ara peçeteye geliyor yerleşme kanaması gönlünüze göre olsun inşallah canım 🤲😊

Amin canm hepimizin inşallah
Testi de atabilirim

Eklentiler

• IMG_20250129_215338.jpg
    IMG_20250129_215338.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20250129_172132.jpg
    IMG_20250129_172132.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 10
Amin canm hepimizin inşallah
Bı 10 dakkida boyle oldu yalancı olsa bu kadar net olurmu

Canım bence gebelik olabilir bi kaç gün sonra kan testi ver tekrardan gönlünce olur inşallah her şey 💖

İnşallah canm Allah hepimizin gönlüne göre versin albi negatif çıkınca kafam karıştı dediğin gibi bı kaç gün sonra kan vermek en güzeli

Back