Valla benim bi arkadaşım hamile 6-7 aylık hala içiyo. Bide doktoru izin veriyor düşün yani nasıl bi zihniyetteki doktorsa artık. Ama bence çok zararlı sonuçta o karnindayken nasıl senin yediklerinden besleniyo bu da aynı şekilde etkiler. Hamile değilken bile zararlı yani belki de benimki bu yüzden olmuyor bilemem. Inşallah ben de dahil herkes bırakır ve herkes bebeğine kavuşur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar ben tam anlatamamisim hamileyken sigara icmekten bahsetmiyorum allah korusun icmem zaten.bebek beklerken diyorum ben yani hamile kalmadan o psikolojiye giremedigim icin suan bitakamiyorum.acaba gebe kalmayi cok etkilermi diye meeak ediyorum ben
kizlar ben tam anlatamamisim hamileyken sigara icmekten bahsetmiyorum allah korusun icmem zaten.bebek beklerken diyorum ben yani hamile kalmadan o psikolojiye giremedigim icin suan bitakamiyorum.acaba gebe kalmayi cok etkilermi diye meeak ediyorum ben
CNM BEN GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM VE 3 GÜNDÜR İÇMİYORUM BANT KULLANIYORUM DÜŞÜNKİ BEBEGİN KUCAGINDA VE ONUN SURATINA DUMANI ÜFLİYOSUN BENİ HEP BU MOTİVE EDİYO