gebelik teşhisi

hazal1595

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
3.308
3.016
248
35
iyi günler bayanlar ben yeni üyeyim sizlere bir sorum olacak benm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi ikinci bebeği düşünüyoruz ve ayın 9 ndan beri korunmuyoruz ilk gebeliğimdeki gibi sol kasık ve bacak ağrım başladı ve iştahım fazlasıyla açıldı. ilk gebeliğimde adetim gecikmeden öğrenmiştim erken döllenmeydi acaba bu da mı aynı çok merak edioyum

Umarım hamilesinizdir :) Ancak bu belirtiler adet belirtisi de olabilir. Adet gününüz çok yakınsa ya da geçtiyse test yapabilirsiniz ve inşallah güzel haberi bizimle paylaşabilirsiniz. Her şey gönlünüze göre olsun... :)

hayır adetim ayın 7 nde bitmişti zaten daha vakti var umarım dediğiniz gibi olur ilki ile aynı belirtileri yaşıyorum umarım güzel bir sonuç olur sizlerle paylaşırım çok tşk

hayır adetim ayın 7 nde bitmişti zaten daha vakti var umarım dediğiniz gibi olur ilki ile aynı belirtileri yaşıyorum umarım güzel bir sonuç olur sizlerle paylaşırım çok tşk

Bende de aynı belirtiler vardı. Adetim gectikten 1 gün sonra test yaptım. İns müjdeli haberi alırız hakkınIzda hayırlısı olsun.

Ayni durumdayiz bnnde dusukle sonuclandi.7sindr bitto bu ay adetm.ama bu hafta yumurtlma haftasi o yuzdn o kasik agrilari.degerlendrn bu zamani.daha belirtiler icn cok erken.hayrlisi insallah

Bende de aynı belirtiler vardı. Adetim gectikten 1 gün sonra test yaptım. İns müjdeli haberi alırız hakkınIzda hayırlısı olsun.
çok tşk ederim ama hani insan içinde hisseder ya sanki hamileyim bana görede inş hayırlısı ne ise o olur :)

Ayni durumdayiz bnnde dusukle sonuclandi.7sindr bitto bu ay adetm.ama bu hafta yumurtlma haftasi o yuzdn o kasik agrilari.degerlendrn bu zamani.daha belirtiler icn cok erken.hayrlisi insallah
ama bnm hamilelik dışında iki yıldır evliyim hiç adet sonrası bu kadar bel ağrım ve kasık ağrım olmadı ama dediğinz gibide çokta ümitlenmek istemiyorum inş sizinde benmde hakkımızda hayırlısı olur

Amin insallah:)ama her ay havalardan,stresten,beslenmemizden vs degisiklik olabilir.keske hamilelik olsun ama hayal kirikligi yasamayalim doye.cunku benmde suan bel kasik agrilarim var usutmusumdur falan diyorum :)

Amin insallah:)ama her ay havalardan,stresten,beslenmemizden vs degisiklik olabilir.keske hamilelik olsun ama hayal kirikligi yasamayalim doye.cunku benmde suan bel kasik agrilarim var usutmusumdur falan diyorum :)
inş tam tersidir ikimizinde sanırım aynı gün bitmiş adetimiz bnm ilk gebeliğim ilk denemede olmuştu belkide heveslenmem bu sebeple sendende güzel haberler bekliyorum

inş tam tersidir ikimizinde sanırım aynı gün bitmiş adetimiz bnm ilk gebeliğim ilk denemede olmuştu belkide heveslenmem bu sebeple sendende güzel haberler bekliyorum
Ortak noktamiz fazla:)benmde oyle olmustu ama hemen dusuk kurtaj oldu.2.ay cok umutluydum ama hayal kirikligi yasadim cok kotu oldum ilki hemn olunca yine olur sanmistim.ama bu ay cok umutlu degilim..nasip .bu ay sonu bat :)ama ilk kez adetmden once gitcem kan testi yaptircam cikar galiba.sehir disina cikcam varsa ona gore davranirim yoksa da oyle

benim bir buçuk ay önce düştü bebeğim kendiğilinden kürtajsız doktorum bir adet dönemden snra düşünebilirisn dedi normalde 3 düşükten snra genetik test isteniyordu bn tanıdık doktor bulup araştırma hastahanesinde yaptırdım ve sonuç düşündüğüm gibi çıktı kanda pıhtılaşma olduğu için bebeğim gelişmemiş ve düşmüş allahtan o testi yaptırdım en azından şimdi tekrar hamile kalırsam iğne vuracağım kendime 9 ay kısmette ne zaman varsa olur içimizi rahat tutalım allah vereceği zamanı bilir inş güzel haberler alırsın bnde adetim gecikmeden öğrenmiştim öncekini ama genelde düşükten hemen snra hatta düşük kanaması biter bitmez hamile kalan çok insan var nasip

Ben genetk test yaptirmadim patalojide temz cikti neolacak bilmiyorum.haziranda oldu benmde.hatta adet gecikmesi 10gun olmus oluyor cok cabuk kaybettik daha sevncni yasayamadan ailelere soyleyemeden bile.simdi hamileligi ogrenirsem o testi yaptirabilirmiyim onu dusunuyorum kanda piht cok yaygin sanki cok duyuyorum bu aralar..hayirlisi hakkimzda haftaya insallah test yaptircam bakalim

bende aynen 1.5 hafta snra yaptıracağım test hamileysem öğrenmem gerek geç olmadan iğneye başlamak için hiç canını sıkma rabbim ilknde üzdümü ikincisinde sevindirirmiş eğer benm bebeğim düşmese pıhtılaşma yüzünden sakat doğarmış allah aldıysa vardır bi bildiği dilerm gzl sonuçlar alırız senle kader ortağım

:) :)tesekkur ederim kader ortagim :)insallah..bu arada hangi sehirdesin

Aslen konya ama istanbulda yasiyorum.haberleselim mutlaka.allah yuzumuzu guldursun ciftr bayram yasayalim:) hic umudum yok bu ay ama allahtan umit kesilmez nasip
ben geçen bayramdan önce öğrenmiştim arkadaşlarım hep bu bayramdan öncede güzel haber alacaksın diyor o zmn bol bol dua edelim allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…